„Să-ți iau p**a-n gură!”

Deputatul fugar Cristian Rizea i-a făcut o propunere neașteptată unui jurnalist celebru, care l-a întrebat dacă este pregătit să se întoarcă în România, ca să execute pedeapsa: „Să-ți iau p**a-n gură!”

Curtea Supremă de Justiţie de la Chişinău i-a respins fugarului cererea în procesul privind retragerea azilului politic.

Infractorul urmărit general Cristian Rizea, fost deputat PSD, i-a făcut o propunere indecentă unui jurnalist care l-a întrebat dacă este pregătit pentru pușcărie, după ce Curtea Supremă de Justiţie de la Chişinău i-a respins fugarului cererea în procesul privind retragerea azilului politic.

„Ia zi bă, Rizea, ești pregătit pentru pușcărie?”

„Zmeura de aur (la nivel de umor involuntar) îi revine fugarului Cristian Rizea, tipul ăla cocalar (refugiat), cu o ostentativă prezență media pe RealitateaTV și pe TikTok, care-a cerut, printre multe altele, azil politic în R.Moldova. N-a primit! Ei bine, personajul ăsta face – de o bună bucată de timp – Live-uri delatoare, obsesiv-compulsive, pe rețelele de socializare.
Întâmplarea a făcut ca, de curând, să-i intre „în Live” și Mălin Bot, un jurnalist pe care (și anume) îl prețuiesc. Mălin l-a întrebat, în comentarii: „Ia zi bă, Rizea, ești pregătit pentru pușcărie?” La care Rizea (probabil emoționat și vizând suduiala ultimă) i-a răspuns (aproape) exact așa: „Măline, să-ți iau plua-n gură!”
PS : Asta e, când te uiți pe repeat la TeamBuilding, vorba altui calificat în spovedanii (Sf.Augustin) nu (se) mai știe cine dă și cine primește!
Puteți asculta – în original – replica pe pagina de FB a lui Mălin Bot!
Vorba aia, gura păcătosului… bogdaporste primește!”, este postarea apreciată de mii de români.

Malin bot

Luna trecută, Curtea Supremă de Justiţie de la Chişinău i-a respins cererea fostului deputat în procesul privind retragerea azilului politic, conform publicației Ziarul de Gardă. Astfel, fostul deputat PSD poate fi extrădat în România, după ce a fugit în urma unei condamnări definitive de 4 ani și 8 luni pentru trafic de influență și spălare de bani.

Cristian Rizea -urmarit general

Pe lângă partida de oral oferită în direct vânjosului jurnalist, Cristian Rizea pare mulțumit de propunerile pe care i le fac diferiți bărbați, în comentariile postate pe site-urile de socializare. Deși ar fi avut posibilitatea să șteargă unele comentarii cu tentă sexuală, în care prietenii săi îl acuză de diferite chestii mai puțin ortodoxe, Cristian Rizea pare încântat de mesajele primite și chiar le promovează, distribuind postările respective pe rețelele sociale, ca să vadă toată lumea.