Cristina ICH

Cristina Ich organizează, chiar în aceste clipe, cel mai mare eveniment pentru femeile puternice din România, în cel mai luxos local din Capitală, Casa di David.

Îndrăgita Cristina Ich petrece, chiar la această oră, momente unice, alături de femeile de succes din România, într-un cadru inedit. Gazda celui mai important eveniment al proiectului „Portrait of a Woman” este pe măsura evenimentului: cel mai luxos restaurant din București, Casa di David, situat pe Șoseaua Nordului din Capitală.

Casa di David

„Portrait of a Woman” este un proiect de dezvoltare personală dedicat exclusiv femeilor, cea care a pus bazele acestei inițiative fiind Cristina Ich, care de-a lungul activității sale în online a împărtășit cu urmăritoarele sale experiențe importante de viață.


Și, cum cel mai important eveniment pentru femei nu putea trece neobservat, Cristina Ich a ales ca a proiectul său de suflet să fie găzduit de cel mai cunoscut restaurant din Capitală, Casa di David, frecventat de cei mai importanți oameni politici din România, precum Mircea Geoană, Călin Popescu-Tăriceanu și Sebastian Vlădescu, afaceriști de calibrul lui Ion Țiriac, Ilie Năstase și Amalia Năstase, dar și artiști precum Corina și legende ale fotbalului românesc, precum Mircea Lucescu.

Casa di David

Reporterii noștri au aflat și meniul oferit de restaurantul de lux, acesta fiind preparat de cei mai buni chefi din București, iar surse din anturajul petrecărețelor au dezvăluit că „amazoanele” Cristinei Ich au mărturisit că asemenea delicatese nu au savurat nici în cele mai mari restaurante de peste hotare.

Evenimentul organizat la Casa di David este un proiect de dezvoltare personală dedicat exclusiv femeilor, iar în anii precedenți invitații au fost pe măsură: Anastasia Soare, Dumitru Constantin Dulcan, Cristian Andrei etc.
Vom reveni cu amănunte.