Emblema postului Realitatea Plus TV, Cristian Rizea – individ căutat de Poliția Română, după ce a fost condamnat definitiv – a umilit-o în utimul hal pe o judecătoare și a reușit să scape din nou, după ce s-a lăudat că are susținerea patronului televiziunii, pe care îl numește „tata-socru”.

Mihai Cristian este una și aceeași persoană cu infractorul fugar Cristian Rizea.

Fugarul Cristian Rizea, care este ridicat la rang de vedetă Realitatea Plus TV, alături de fetele patronului Maricel Păcuraru, a fentat încă o data pușcăria, folosindu-se de statutul de „jurnalist”. Citat în fața unei instanțe din Republica Moldova, infractorul fugar Cristian Rizea, care îi șantajează pe față pe șefii serviciilor secrete din România și pe politicenii de rang înalt, a făcut pe niznaiul, susținând că nu știe cine este persoana citată „Mihai Cristian”. Asta, deși chiar postul Realitatea TV, pe care îl reprezintă, explica, recent, în mai multe materiale de presă că Mihai Cristian este una și aceeași persoană cu infractorul fugar Cristian Rizea.

După ce a jignit-o în ultimul hal pe judecătoare, folosindu-se de statutul de „jurnalist Realitatea TV”, infractorul fugar a plecat relaxat

Făcând pe prostul, Rizea a afirmat în fața instanței că habar n-are cine este Mihai Cristian și a făcut-o pe judecătoare cu ou și cu oțet.

După ce a jignit-o în ultimul hal pe judecătoare, folosindu-se de statutul de „jurnalist Realitatea TV”, infractorul fugar a plecat relaxat, iar magistrații au rămas să se pronunțe în dosarul în care este acuzat că a mințit atunci când a susținut că nu are probleme cu legea în România, ca să obțină cetățenia în Republica Moldova.

„Ginerele lui Păcuraru”

În timp ce autoritățile din România permit unui infractor fugar să facă emisiuni la Realitatea TV, iar Cristian Rizea se laudă că are la degetul mic poliția și serviciile secrete din țara noastră, precum și membi ai Guvernului și ai Parlamentului României și că tocmai de aceea este lăsat în libertate, individul dat în urmărire generală se laudă că este menținut în funcția de „jurnalist TV” grație relației pe care o are cu Maricel Păcuraru, patronul postului care difuzează materialele cu iz de șantaj ale fugarului.

Rizea s-a lăudat că ar fi lăsat-o gravidă pe una dintre fetele lui Păcurariu

Surse din anturajul personajelor controversate susțin că Rizea s-a lăudat în repetate rânduri că nu este doar prieten cu Maricel Păcuraru, ci că acesta ar fi chiar… socrul lui! Mai exact, Rizea s-a lăudat că ar fi lăsat-o gravidă pe una dintre fetele lui Păcurariu și că acesta, pentru a-și proteja fiica, i-ar fi dat mână liberă lui Rizea pe Realitatea TV, lăsându-l să spună ce vrea despre alții, cu o condiție: să nu spună și în spațiul public ceea ce afirmă despre fata lui în cercuri restrânse. Pentru a demonstra că are o relație cu una dintre fiicele lui Maricel Păcurau, Rizea s-a lăudat că i-a trimis acesteia buchete uriașe de trandafiri, de la Buchetino, pe care, însă, a „uitat” să le și achite.

„Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani

Situație care miroase de la o poștă a șantaj, dacă ținem cont că legea prevede următoarele: „Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani; cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia”.
Așadar, chiar și amenințarea „cu darea în vileag a unei fapte imaginare, compromiţătoare etc.”, este pedepsită de Codul Penal din România. În pofida afirmațiilor halucinante lansate de Cristian Rizea, „tata socru” Maricel Păcuraru, așa cum îl numește infractorul fugar, îl promovează pe acesta pe Realitatea TV, punându-și propriile fiice într-o situație extrem de delicată. Mai ales că acestea au relații aparent stabile, cu alți bărbați, nu cu fugarul Cristian Rizea.

În încercarea de a face vizualizări, pentru a produce bani, Rizea îi trage în scandalurile penale și pe Victoraș Micula și Alex Stoica, două personaje controversate, implicate în scandaluri penale.

„Reporterul” Rizea, susținut de „socrul” de la Realitatea TV, este implicat în celebrul scandal de șantaj comis împotriva jurnalistei Emilia Șercan – atac comis, conform acesteia, la comanda liderilor PNL.

În timp ce Rizea se laudă că a lăsat-o gravidă pe una dintre fiicele lui Maricel Păcuraru, căreia îi trimitea trandafiri, fetele par fericite cu actualii parteneri. Una dintre ele este partenera unui medic urolog celebru, iar cealaltă este nevasta unui afacerist trimis în judecată pentru evaziune şi fals în înscrisuri, semn că afirmațiile fugarului Rizea ar putea fi doar niște calomnii menite să îl constrângă pe patronul Realitatea TV să îi dea mână liberă pe post, pentru a șantaja și alte persoane.