Infractorul fugar Cristian Rizea are un ajutor de nădejde în România, care îl ține la curent cu toate bârfele, pentru a avea ce să „toarne” pe internet, ca să facă bani pe spinarea fraierilor: Adrian Thiess, un apropiat al serviciilor secrete din Rusia, căruia fostul deputat refugiat în Republica Moldova i-a și mulțumit pentru serviciile prestate!

Adrian Thiess, un apropiat al serviciilor secrete din Rusia

Fostul „băiat de mingi” Cristian Rizea, despre care lumea zice că toată viața a tras cu urechea pe la milionarii pe lângă care se aciua, și-a găsit, la rândul lui, un argat: Adrian Thiess, un apropiat al serviciilor secrete din Rusia, căruia i-a mulțumit public pentru turnătoriile realizate. Conform unor surse din anturajul celor doi, Thiess s-ar fi transformat în „sifon” pentru Cristian Rizea și l-ar ține la curent cu toate bârfele reale sau fictive care apar în lumea bună a Capitalei, pentru ca Rizea să aibă ce să se „spovedească” pe internet, ca să facă bani pe spinarea naivilor.

Adrian Thiess

În timp ce afișează cu mândrie ceasul de aproape 200 de lei, copie nereușită a unui ceas de lux, infractorul Cristian Rizea, care, teoretic, este căutat de Poliția Română, susține că oferă informații-bombă despre politicienii din România, la adăpostul autorităților din Republica Moldova.

Rizea Cristian -urmarit general

„Informații-bombă” care, de fapt, sunt bârfe spuse la băutură, multe dintre ele auzite și livrate de Adrian Thiess, un personaj controversat, cu legături la Moscova. De altfel, multe dintre bârfele de birt ridicate la rang de informație au ajuns la urechile lui Rizea fix în asemenea împrejurări, la beție. Tolerat în preajma oamenilor cu influență, Cristian Rizea a tras cu urechea cât a putut, în timp ce ținea șampania la rece și aprindea trabucurile șmecherilor, iar acum a ajuns să aibă lacheii lui, printre care și Adrian Thiess, un mason apreciat pentru faptul că l-a adus la Bucureşti pe ultimul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov.

Gorbaciov si Adrian Thiess


Cristian Rizea câștigă bani pe seama lor, îndemnându-i să dea „Tap-tap!”,

În timp ce proștii stau cu gurile căscate la inepțiile debitate de infractorul urmărit general, Cristian Rizea câștigă bani pe seama lor, îndemnându-i să dea „Tap-tap!”, ca să urce în top. Satisfăcut de serviciile prestate de Adrian Thiess, Cristian Rizea i-a mulțumit pe Facebook și l-a promovat cum s-a priceput mai bine, amintind faptul că acesta este un sevitor umil al Rusiei.

Recent, atacpersoana.ro a dezvăluit că Adrian Thiess, poreclit în mediul de afaceri „Abi Talent”, care a avut probleme mari din cauza „drapelului lui Avram Iancu” – etichetat de istorici drept un fals grosolas – a sărit de la Iohannis la George Simion. Adrian Thiess, cel care, în urmă cu aproape un deceniu defila pe străzi cu un drapel despre care spunea că i-ar fi aparținut lui Avram Iancu. Pentru a cumpăra stindardul respectiv, Thiess ar fi făcut cheta, convingând mai mulți afaceriști să investească 50.000 de euro, urmând ca banii să se dubleze după ce acesta ar fi fost vândut la licitație. Numai că, în momentul în care istoricii au afirmat răspicat că drapelul respectiv era un fals grosolan, fiind probabil un steag de biserică, nicidecum stindardul lui Avram Iancu, reprezentanții casei de licitație au anulat vânzarea publică. „Există corpusuri de documente în care se spune clar că steagul românilor la 1948 avea culorile roşu, alb, albastru. Nu se pomeneşte de altceva. Părerea mea este că nu-i altceva decât un simplu prapor de biserică”, susţinea, la momentul respectiv, istoricul Gelu Neamţu, citat de Monitorul de Cluj.


Abi Talent al afacerilor din România”.

Datorită unor asemenea afaceri și datorită faptului că îl apreciază pe Abi Talent, Adrian Thiess a fost poreclit de Săptămâna Financiară „Abi Talent al afacerilor din România”. De altfel, familia lui Thiess chiar are proiecte împreună cu Abi Talent, al cărui tată a fost închis pentru proxenetism. „Abi are un proiect în lucru cu fiul meu, Elias, ei fiind, de fapt, și prieteni; fiul meu fiind și el unul din exponenții acestui gen de muzică din România, chiar dacă la milioane de vizualizări distanță de prietenul său, Abi”, a spus Adrian Thiess, potrivit romaniatv.net, reușind să se facă de râs în întreaga țară.
Fals-nefals, afaceriștii convinși de Thiess să dea 50.000 de euro au rămas cu banii „investiți”.

Pe Abi Talent, Thiess l-a dojenit părintește


Pentru că îi place să se implice activ, Thiess a discutat și despre conflictul pe care Abi Talent îl avea cu Alex Velea și Antonia. De altfel, Thiess a demonstrat faptul că se implică trup și suflet și atunci când finul său a anunțat că divorțează, iar afaceristul ar fi sunat-o pe fina părăsită, pentru a o consola.
Pe Abi Talent, Thiess l-a dojenit părintește.
„Tot acest așa-zis conflict este unul infantil și nu onorează niciuna dintre părți. Lui Abi evident că i-am spus asta, cu Alex Velea nu am avut plăcerea să mă cunosc și nu îmi premit să emit păreri prin intermediul unor terți și nici nu dau lecții de bună purtare nimănui în general cu excepția copiilor mei”, a declarat Adrian Thiess.

Fascinați de proiectul cu drapelul lui Avram Iancu – etichetat drept un fals grosolan, care i-ar fi ușurat de bani pe zece afaceriști – și de proiectul cu fiul de proxenet Abi Talent, liderii partidului AUR l-au convins pe Thiess să coordoneze campania la prezidențialele din 2024. Un element care a cântărit greu în CV-ul masonului apropiat de Klaus Iohannis a fost, probabil, și acela că în urmă cu 12 ani, pentru lansarea unui site, Thiess l-a adus la Bucureşti pe ultimul lider al Uniunii Sovietice, Mihail Gorbaciov.

Pe lângă faptul că se trăgea cu Gorbaciov de șireturi, Thiess, care va conduce din umbră campania AUR, a fost indicat drept un om de încredere al unor oligarhi ruși – printre care și fostul agent KGB Alexander Lebedev, proprietarul ziarului britanic „The Independent” care a renunțat la funcții după sancțiunile aplicate Rusiei în contextul războiului din Ucraina.