Monica Tatoiul, care a condus compania Oriflame, este astăzi pensionară și adesea e invitată la emsiuni de televiziune. Recent ea a spus că a colaborat cu serviciile secrete românești de dinainte de 1989. Practic, cu Securitatea.

Monica Tatoiu a mărturisit la podcastul lui Viorel Grigoriu, „Tare de tot”, că a colaborat în trecut cu serviciile secrete și nu regretă deloc acest lucru. Ea a lăsat să se înțeleagă că a „turnat” la Securitate și că va da mai multe detalii într-o carte ce se va publica doar după moartea ei, scrie newsweek.ro .

„Am lucrat cu Serviciile înainte, că mi-a plăcut. Asta e în premieră. Și mâine aș face la fel. Dar nu din alea cum scrie în cărțile patriotice, nu.

Dacă vrei să știi cine învârte treburile într-o ambasadă, nu e ambasadorul, nu este atașatul militar. De regulă omul cu informațiile e atașatul cultural.

Într-o emisiune de televiziune, Tatoiu a spus că ,am fost iubita unui mare om din Servicii

Cu cât e mai mare țara, cu atât cultura e mai importantă. Când era Cortina de Fier și erau conferințe..Mâine aș face la fel”, a declarat Monica Tatoiu. 

Într-o emisiune de televiziune, Tatoiu a spus că ,am fost iubita unui mare om din Servicii. Acum 37 de ani. Dintr-o țară străină. Am fost un fel de Mata Hari. Nu pot să-i spun numele, am copil…”, a declarat fosta profesoară de matematică, în emisiunea prezentată de Denise Rifai.

Nu e clar dacă Tatoiu a făcut aceste declarații doar pentru a atrage atenția

Monica Tatoiu este căsătorită de mai bine de patru decenii cu Victor Tatoiu. Cei doi au și un fiu împreună, în vârstă de 28 de ani, pe nume Victor.