Mădălina Ghenea, care a vrăjit actori celebri și milionari generoși, are un ajutor de nădejde: familia ei, despre care oamenii vorbesc în șoaptă, de frica blestemelor.

Familia acesteia are un trecut ciudat și tenebros în ceea ce privește magia neagră

Se pare că familia acesteia are un trecutmm ciudat și tenebros în ceea ce privește magia neagră (mai pe românește, a blestemelor). Există informații conform cărora persoanele blestemate de aceștia au avut tragedii în propria familie. Există o poveste din Slatina conform căreia aceștia au blestemat o altă familie care avea doi copii, din pricina unor certuri din motive imobiliare. Rezultatul a fost că ambii copii ai acelei familii au decedat: unul a murit într-un accident, iar celălalt s-a sinucis.

Tatăl lui Daniel Buzdugan a decedat exact în timpul emisiunii

O altă informație pe acest subiect – în timpul unui interviu dat de Mădălina Ghenea la Radio Zu lui Daniel Buzdugan, el ar fi făcut o glumă care i-a deranjat pe părinții acesteia, care ascultau, interviul fiind în direct. Fiind deranjați de gluma respectivă, ei l-au blestemat pe Buzdugan, Coincidență sau nu, tatăl lui Daniel Buzdugan a decedat după acest moment, exact în timpul emisiunii.

I-a vrăjit și pe inspectorii ANAF

Mădălina Ghenea este înregistrată ca plătind taxe în România din veniturile obținute în Italia. În Italia nu plătește taxe, nu a plătit niciodată, fiindcă are un cetificat pentru evitarea dublei impuneri emis de România încă din 2010 care confirmă că este rezidentă în România și că astfel plătește taxe în România. Problema este că niciodată nu a plătit taxe în România, în pofida faptului că a avut și are venituri din Italia ca model și actriță și în ciuda faptului că se laudă constant pe rețelele sociale cât de mult muncește. Deoarece are și rezidență italiană, reprezentanții Statului român au considerat că ea plătește taxe în Italia. În realitate, Mădălina Ghenea nu plătește dările către stat nici în Italia, nici în România, deși ar fi trebuit să plătească în țara noastră. Se numește evaziune fiscală, iar asupra acestui subiect merită aruncat un ochi de către autorități, pe principiul că nimeni, indiferent de cât este de faimos, nu ar trebui să se situeze deasupra legii.

Vom reveni curând cu detalii picante și cu noi dezvăluiri șocante.