Lumea modei este extrem de atractivă și strălucitoare. De asemenea, este extrem de promovată și constituie un magnet pentru majoritatea tinerelor cu o înfățișare plăcută și un corp armonios. În ciuda acestei poleiale însă, în realitate lucrurile nu sunt perfecte și atât de curate cum se văd din exterior sau cum sunt prezentate în general de presă. Există multă minciună, compromis și mizerie morală. Româncele noastre care lucrează afară nu sunt nici ele exceptate de la această conectare.

Modelul Mădălina Ghenea, un… model?!

O echipă de investigații jurnalistice și-a băgat un pic nasul în această lume și a descoperit câteva lucruri șocante. Am luat ca exemplu cazul unei românce super-mediatizate care trăiește în Italia și care are o viață extrem de tumultoasă – Mădălina Diana Ghenea. Deși constituie un exemplu pentru multe tinere, am descoperit că în interiorul acestei vieți există și lucruri care vor schimba percepția multora. Am obținut aceste date pe surse și suntem pregătiți, în situația în care vom fi atacați din punct de vedere legal – cum, de altfel, ne așteptăm – să venim și cu probe solide, dar și cu mult mai multe detalii din investigația noastră.
Vi le prezentăm astăzi, în premieră!

Modelul Mădălina Ghenea, un… model?!

Mădălina Ghenea este înregistrată ca plătind taxe în România din veniturile obținute în Italia. În Italia nu plătește taxe, nu a plătit niciodată, fiindcă are un cetificat pentru evitarea dublei impuneri emis de România încă din 2010 care confirmă că este rezidentă în România și că astfel plătește taxe în România. Problema este că niciodată nu a plătit taxe în România, în pofida faptului că a avut și are venituri din Italia ca model și actriță și în ciuda faptului că se laudă constant pe rețelele sociale cât de mult muncește. Deoarece are și rezidență italiană, reprezentanții Statului român au considerat că ea plătește taxe în Italia. În realitate, Mădălina Ghenea nu plătește dările către stat nici în Italia, nici în România, deși ar fi trebuit să plătească în țara noastră. Se numește evaziune fiscală, iar asupra acestui subiect merită aruncat un ochi de către autorități, pe principiul că nimeni, indiferent de cât este de faimos, nu ar trebui să se situeze deasupra legii.

Bătrânel elvețian + 90.000 de euro = love

În perioada 2014-2015, din mărinimia unui cetățean elvețian de peste 65 de ani cu care a trăit o poveste de amor din interes, în afară de importante bijuterii primite cadou, a reușit să îl convingă pe acesta să îi plătească fratelui ei, Alin Florin Ghenea, apartamentul din Bulevardul Ghencea nr. 45, bloc C1, luat prin credit bancar, în valoare de aproximativ 90.000 de euro. Tranzacție care poate fi verificată foarte ușor. Se numește prostituție mascată – pentru cunoscători (sau pasiune majoră de câteva săptămâni – pentru naivi).

Succint din lista de cuceriri de persoane public, câteva detalii picante:

1) Cu Leonardo di Caprio s-a văzut în Australia, unde s-a deplasat pe genul call-girl, plătindu-și singură zborul și chemând apoi paparazzii, pentru poza de la balcon trimisă direct presei. Relația s-a rezumat la câteva contacte intime, timp de câteva zile. Nu au fost niciodată împreună, nu au format un cuplu, așa cum aceasta a încercat să vândă presei.

Madalina Ghenea è nella camera d’albergo di Leonardo DiCaprio

2) Cu Gerard Butler a fost împreună câteva luni, timp în care el a fost cu nenumărate alte femei. Motivul principal pentru care actorul a luat-o efectiv la fugă a fost legat de crizele ei de nervi și isterie, în care își pierdea total controlul și se arunca efectiv în pereți, chiar cu capul în zid, crize presărate cu tendințe suicidale. Bărbatul s-a plâns deseori apropiaților de aceste crize dubioase. Evident, Mădălina Ghenea a avut acest comportament cu toți bărbații cu care a stat ca iubită. Toți, fără excepție, au fost terorizați. Avem detalii picante în acest sens, din diverse surse.

3) Cu Michael Fassbender s-a cunoscut și a avut relații intime în prima zi în care a ajuns la Festivalul de Film de la Toronto, în 2014. Din prima noapte petrecută împreună a ramas însărcinată, iar după patru luni a făcut un avort în Italia. Pe Michael Fassbender a încercat să îl șantajeze legat de problema copilului, cerându-i 700.000 de euro. Nu a reușit și oricum evident, s-au despărțit.

Pictured: Michael Fassbender enjoys romantic PDA with new ‘girlfriend’ Madalina Ghenea as they holiday in Milan

4) A avut o aventură și cu Cristiano Ronaldo, când acesta a chemat-o sub pretextul filmării spotului pentru parfumul lui. Relația s-a rezumat la „one night stand”, Cristiano nu a fost în niciun fel interesat de mai mult.

5) Philip Plein a lăsat-o după două luni, la fel, ca urmare a crizelor ei și a comportamentului dubios, lucruri care l-au șocat total. Acesta nu a fost impresionat în niciun fel de aceleași crize și nu i-a păsat, iar relația de circa două luni s-a terminat brusc și urât, în ciuda tatuajului pe gât pe care și l-a făcut nu numele acestuia. Câteva săptămâni mai târziu era deja într-o nouă relație cu o altă româncă și apoi cu italianca Lucia Bartoli, cu care este împreună în prezent, feriricit, mai ales că aceasta i-a dăruit și un copil.

6) A avut aventuri și cu alți actori celebri, precum Adrien Brody sau Jude Law, sub pretextul prieteniei. La fel, aventuri de o noapte. Nu a avut o relație serioasă sau de durată cu niciunul dintre aceștia.

7) Miliardarul Leonardo Maria Del Vecchio, cu nouă ani mai tânăr, a alungat-o de pe barca unde era și cu fiica ei, în 2020, în plină pandemie Covid-19, după o ceartă și o criză specifică. Chiar dacă Mădălina Ghenea posta mândră de pe yacht-ul familiei miliardarului, și el și familia lui au fost șocați de atitudinea și crizele acesteia și, în final, au invitat-o să părăsească vasul, relația luând sfârșit brusc. Leonardo Maria Del Vecchio s-a căsătorit anul acesta cu modelul italian Anna Castellini Baldissera.

8) Cu fotbalistul Nicolo Zaniolo, de 21 de ani, a fost câteva zile iar apoi mama acestuia, văzând influența malefică asupra mult prea tânărului fiu, mai mic cu 13 ani, a aungat-o la propriu din viața lui, după ce a distrus-o efectiv în presa din Italia. Acesta trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu albaneza Kejdis Bardhi.

9) Cu Eros Ramazzotti a fost încă de când avea 21 de ani, acesta fiind și motivul pentru care a apărut în videoclipul cu el din 2009 – „Il tempo tra di noi”. Evident, lui Ramazzotti nu i-a rezistat și între ei s-a produs evenimentul intim încă din prima noapte, în stilul specific deja cunoscut.

10) Cu fotbalistul Marco Boriello l-a înșelat pe Săvulescu, cu care a avut singura relație de lungă durată cunoscută. Tot pe acesta l-a înșelat și cu modelul român Bogdan Vlădău. Relația acestora s-a încheiat după ce Săvulescu a aflat.

11) Cu actorul Orlando Bloom s-a iubit încă din prima noapte în care s-au întâlnit. După evenimentul intim, acesta nici nu a mai vrut să audă de ea.

12) Cu românul Matei Stratan a rămas însărcinată la câteva săptămâni după ce s-au cunoscut. Se pare că acesta nu era pregătit să devină tată, intențiile lui fiind total altele în relația cu Mădălina Ghenea. Copilul lor s-a născut însă, iar relația a încetat. Acesta își continuă liniștit viața de burlac. În plus, se pare că Mădălina Ghenea nu are o relație prea bună cu familia Stratan.

Madalina Ghenea è nella camera d’albergo di Leonardo DiCaprio

Pictured: Michael Fassbender enjoys romantic PDA with new ‘girlfriend’ Madalina Ghenea as they holiday in Milan

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2541226/Michael-Fassbender-PDA-Madalina-Ghenea-Milan.html

Nicolò Zaniolo, parla la madre: «Non approviamo Madalina Ghenea»

https://www.vanityfair.it/people/italia/2021/01/03/nicolo-zaniolo-parla-la-madre-francesca-costa-non-approviamo-madalina-ghenea-sara-scaperrotta


Părăsită de prietenul iubiților

Pe lângă această listă sumară, dar incompletă, de care se cunoaște în bună parte din presă, în viața Mădălinei Ghenea au fost evident mulți alți bărbați de care presa nu a aflat, pentru că nu au fost relații serioase sau publice. Vedeta României a avut și are o problemă uriașă: în cercurile înalte din care și-a selectat iubiții se cunoaște volumul mare de bărbați care i-au trecut prin pat (sau, mai exact, cărora le-a trecut prin pat) și, atunci, orice bărbat cu pretenții nu poate și nu dorește să îi devină soț, din motive lesne de înțeles. În plus, în aceleași cercuri, lumea fiind extrem de mică, oamenii cunosc și vorbesc de toate aventurile și compromisurile acesteia. Există o poveste celebră deja despre Mădălina Ghenea ce vine din cercurile selecte din Italia, conform căreia, având un nou iubit bogat de care era foarte îndrăgostită și cu care avea gânduri serioase, s-a întâmplat ca acest nou iubit să afle că ea a avut relații intime cu câțiva dintre prietenii lui apropiați. Evident, relația a încetat imediat.

Bărbații vor „c**vă în pat și doamnă în societate”, nu invers!

Caracteristica specifică a Mădălinei Ghenea este că se oferă din prima noapte oricărui bărbat. Evident, fără protecție, asta conducând la cel puțin două sarcini neprogramate și în total dezacord cu bărbații cu care s-a întâmplat minunea.
În cercurile înalte din Milano, Roma, New York, Los Angeles, Londra și Dubai se cunoaște că poate fi accesată contra cost. Este în evidența unor agenții de prestigiu din Londra, New York și Los Angeles ca model ale cărei servicii sexuale pot fi accesate de persoane extrem de bogate și generoase. O matronează o „Madame” celebră din Londra ce manageriază aceste contacte la nivel înalt.

Mădălina Ghenea se află în prezent în Abu Dhabi


Mădălina Ghenea este evitată de extrem de mulți bărbați, pentru că bărbații care au avut acces la aceste informații au descoperit șocați că mulți dintre prietenii lor au avut de a face cu ea. Din acest motiv, nu își mai poate găsi un bărbat de nivel în Europa sau Statele Unite ori printre celebrități și a început să se orienteze către Dubai și, în general, lumea arabă. Este motivul principal al periplurilor ei recente prin țările arabe, sub masca „job-urilor” pentru care de fapt nu plătește taxe.
De altfel, Mădălina Ghenea se află în prezent în Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite.

Există o informație conform căreia Mădălina Ghenea nu prea poate să vină prin România (unde, de altfel, nu am mai călcat de aproximativ doi ani și jumătate) din cauza faptului că a plecat cu copilul din țară fără accepul tatălui, iar acesta i-ar fi creat anumite probleme legale.
Această informație este în curs de actualizare.