„Bombardierul” Alin Cocoș a pierdut și ultima sursă de venit: o firmă deschisă împreună cu mătușa milionară, afacere care s-a dovedit un fiasco total.

Alin Cocoș, care este acuzat că bate oameni pe stradă, pentru bani, a rămas fără singura sursă de venit oficială: societatea comercială deschisă împreună cu mătușa sa, Anca Dinu, sora lui Dorin Cocoș. Conform site-ului mfinante.gov.ro, firma Klandestin Public Caffe SRL a fost înregistrată la data de 5 noiembrie 2015 și are sediul la adresa: Calea Victoriei, nr. 214, sc. 1, et. 5, ap. 46. Societatea are un capital social de 200 de lei, împărţit în mod egal între Alin Cocoș şi mătușa lui, Anca Dinu, femeia fiind numită administratorul companiei, pe termen nelimitat. Cu toate că afacerea se dorea a fi una înfloritoare, care să le aducă profituri uriașe celor doi asociați, a înregistrat zero pe linie, de la înființare, fiindcă n-a avut activitate. Așa că Alin Cocoș a rămas patron doar în acte, pentru o societate fantomă, ajungând iar la mâna lui tăticu`.

Însă, în ultima perioadă, și tăticu` a închis robinetul, așa că Alin Cocoș a ajuns să-și vândă casa din străinătate, pentru a le demonstra celor din jur că încă trăiește pe picior mare.
Întrucât nu-și mai permite să-i ofere nici nevestei traiul de odinioară, în familie au început să apar discuții. Conform apropiaților cuplului, Monica Orlanda a fugit de acasă, anul trecut, ca să scape de furia lui Alin Cocoș. Însă Cocoș Jr. a convins-o să se întoarcă, promițâdu-i că nu mai face. Până data viitoare.