Alin Cocoș, despre care Traian Băsescu spunea că ar fi fost violat în arest, este acuzat că și-a terorizat nevasta până când aceasta a fugit de acasă.

Abandonat de tatăl său, Dorin Cocoș, care nu i-a mai alimentat pușculița

Surse din anturajul cuplului Alin Cocoș – Monica Orlanda au dezvăluit, în exclusivitate pentru atacpersoana.ro, că, în pofida relației perfecte pe care aceștia o afișează, situația nu ar fi chiar roz. Abandonat de tatăl său, Dorin Cocoș, care nu i-a mai alimentat pușculița, Alin Cocoș a ajuns într-o situație financiară atât de gravă, încât a ajuns să vândă din casă pentru a-i cumpăra copilului de mâncare. Semn că alocația de la stat nu-i ajunge ca să îl întrețină. De altfel, tot din pricina portofelului prin care suflă vântul, Cocoș Jr. ar fi vândut o casă din străinătate, ca să facă rost de bani lichizi.

Alin Cocoș s-a târât în genunchi în fața ei, implorând-o să se întoarcă acasă

Chiar dacă nu mai e pe cai mari, ca în vremurile în care era fiul vitreg al Elenei Udrea, Alin Cocoș încă are succes la fetele de oraș, iar Monica Orlanda n-a fost prea încântată de zvonurile care circulă în târg și l-a acuzat de mai multe ori de infidelitate. Dragostea cu năbădăi a culminat anul trecut, când Monica Orlanda ar fi fugit la Timișoara, susținând că a părăsit domiciliul conjugal din cauza violenței domestice. Abandonat de bomba sexy, Alin Cocoș s-a târât în genunchi în fața ei, implorând-o să se întoarcă acasă, iar până la urmă a convins-o. Așa că s-au apucat să pozeze din nou în cuplul perfect. Până la următoarea ieșire nervoasă a lui Cocoș…

Despre comportamentul agresiv al bărbatului, în cuplu, psihoterapeuții spun că acesta are câteva cauze clare: relația cu familia și cu ceilalți; factorii sociali sau socioeconomici; istoria personală, experiențele de viață; sindromul de stres post-traumatic etc. Iar cum Alin Cocoș a trecut prin multe în ultima perioadă, răbufnirile sale ar fi oarecum de înțeles. Tatăl lui i-a tăiat finanțarea și l-a lăsat să se descurce singur… A dat cu subsemnatul ani la rând, în dosarele penale în care a fost implicat, a fost la răcoare… Și, bomboana de pe colivă: în arest ar fi fost violat de pușcăriași, după cum a dezvăluit, la România TV, fostul președinte Traian Băsescu. „Am văzut destui oameni băgați la beci și pentru că n-au vorbit din prima clipă li s-au băgat copiii cu oameni care i-au violat. Asta s-a întâmplat în România între 2015-2016. Acest lucru s-a întâmplat în cazul Cocoș”, a declarat Traian Băsescu.

Mâine, doar pe www.atacpersoana.ro: Vedete amenințate și bătute de Alin Cocoș / „Pumnii mei minte nu are!”!