Celebrul sportiv Cătălin Cazacu, logodnicul vecinei de la Neatza Ramona Olaru, a fost la un pas de pușcărie, după ce procurorii DIICOT l-au prins cu droguri de mare risc.

Dosarul penal instrumentat de DIICOT Cluj, despre care nimeni nu a știut, a fost deschis în 2020

Dosarul penal instrumentat de DIICOT Cluj, despre care nimeni nu a știut, a fost deschis în 2020, iar după o anchetă care a durat un an, în august 2021, procurorii au decis să îl claseze, deoarece Cazacu a fost cooperant, a demonstrat că nu are antecedente penale și a promis să nu se mai atingă de substanțele interzise. „Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Cluj privind confirmarea soluţiei de renunţare la urmărire penală emisă prin Ordonanţa cu nr. 420/D/P/2020 din data de 04.08.2021, şi în consecinţă: Constată legalitatea şi temeinicia Ordonanţei cu nr.420/D/P/2020 din data de 04.08.2021 emisă de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, D.I.I.C.O.T., Serviciul Teritorial Cluj prin care s-a dispus renunţarea la urmărirea penală cu privire la suspectul C.C.R., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de droguri de mare risc, fără drept, pentru consum propriu, prev. de art. 4 al. 2 din Legea nr. 143/2000. În baza art. 275 alin. 3 Cod de Procedură Penală, cheltuielile judiciare avansate de stat, rămân în sarcina acestuia. Definitivă”, este hotărârea instanței.

Conform legii, în cazul infracţiunilor pentru care se prevede pedeapsa amenzii sau pedeapsa închisorii de cel mult 5 ani, procurorul poate renunţa la urmărirea penală când, „în raport de persoana inculpatului, de conduita avută anterior săvârşirii infracţiunii, de conţinutul faptei, de modul şi mijloacele de săvârşire, de scopul urmărit şi de împrejurările concrete de săvârşire, de urmările produse sau care s-ar fi putut produce prin săvârşirea infracţiunii, de eforturile depuse de inculpat pentru înlăturarea sau diminuarea consecinţelor infracţiunii, constată că nu există un interes public în urmărirea acestuia”.

Motociclistul Cătălin Cazacu a intrat în atenția presei în urmă cu aproape zece ani, când s-a cuplat cu vedeta TV Maria Simion

Motociclistul Cătălin Cazacu a intrat în atenția presei în urmă cu aproape zece ani, când s-a cuplat cu vedeta TV Maria Simion. Anterior, Cazacu a avut o relație cu artista Emilia Mușală, care l-a părăsit după ce l-a acuzat că ar fi bătut-o cu bestialitate. Cazacu a participat la mai multe emisiuni TV și chiar a fost realizator la TVR+. În prezent, el trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu frumoasa Ramona Olaru, „vecina” de la Neatza a matinalilor Dani Oțil și Răzvan Simion, căreia i-a oferit inelul de logodnă recent, pe o plajă însorită, cu nisipul fin și alb precum… prafurile pe care DIICOT le confiscă de la vedete.