Mititelu senior și junior l-au convocat la o ședință

Supărați foc pe antrenorul Marius Croitoru, după ce echipa lor a pierdut meciul cu FC Voluntari, Mititelu senior și junior l-au convocat la o ședință, în cel mai luxos local din zona Nordului.

Cei trei au mers la cel mai luxos restaurant de pe Șoseaua Nordului

În timp ce în presa sportivă se vehiculează ipoteza unei rupturi definitive între patronii clubului FC U Craiova și Marius Croitoru, paparazzii Atac au surprins, luni, întâlnirea decisivă dintre antrenor și finanțatorii echipei, Mititelu sr. și Mititelu jr. Vizibil afectați de faptul că echipa lor de fotbal a fost bătută de FC Voluntari, cei trei au mers la cel mai luxos restaurant de pe Șoseaua Nordului, pentru a discuta, pentru ultima dată, cu Marius Croitoru.

Video exclusiv

Spășit precum un elev prins cu tema nefăcută, antrenorul Croitoru privea în gol, în timp ce Adrian Mititelu îl dojenea pentru erorile făcute, iar Mititelu junior butona telefonul, evitând, o perioadă, să intervină în discuție. În timp ce patronul îi etala nemulțumirile, Marius Croitoru a dat-o-n bară și cu bunele maniere: a uitat că este la ce mai luxos restaurant și și-a întins coatele pe masă, cocoșându-se, ca la terasele frecventate de piețarii din Obor, pentru a-l auzi mai bine pe finanțator. Cum s-a încheiat discuția – vom vedea zilele următoare, însă felul în care a decurs întâlnirea nu părea prea promițător pentru antrenorul aflat deja pe făraș.