Bătăușul „Termopane” și-a găsit nașul

Bătăușul „Termopane” și-a găsit nașul, vineri noapte, într-un club de fițe, unde, pus pe harță, și-a umflat mușchii la niște băieți de oraș și s-a ales cu un pumn în plină figură, spre satisfacția partenerei sale, „Prințesica Turbo”.

Eroare 404

Cunoscut pentru ieșirile violente, în special față de femei, în fața cărora se simte puternic, mardeiașul „Termopane” și-a umflat mușchii la niște bărbați și i-a dat „Eroare 404”, după ce a încasat o directă de dreapta în plină figură. Martori oculari au dezvăluit, în exclusivitate pentru ATAC, că vineri noapte „Termopane” s-a pogorât într-un club de fițe din zona Nordului, pentru a-și etala figurile învățate de la șmecherii pe care i-a studiat în ultima perioadă. Și nu singur, ci cu „Prințesica Turbo”, iubita lui, despre care se spune că este extrem de rezistentă la palmele trase de „Termopane”.

Prințesica Turbo” zâmbea sastisfăcută

Crezând că toată lumea îi tolerează derapajele, ca „Prințesica Turbo”, „Termopane” a început să-și umfle mușchii pe la mesele clienților, iar câțiva băieți de oraș care sărbătoreau un eveniment important l-au rugat să nu-i mai deranjeze cu figurile de „bombardier” de colțul blocului. Înfierbântat, de la aerul tare, „Termopane” și-a suflecat mânecile, și-a trosnit degetele și gâtul, cum a văzut el în filmele cu Van Damme, apoi a pornit la atac, cu strigăt de luptă, ca-n „Braveheart”. N-a apucat să dea, fiindcă tânărul pe care încerca să-l lovească a făcut o eschivă și, în legitimă apărare, l-a pocnit direct în figură, de i-a îndoit „tâmplăria” lui „Termopane”. Cu lacrimi în ochi și bolborosind cuvinte înțelese doar de el, agresorul a plecat acasă, cu coada între picioare, în timp ce „Prințesica Turbo” zâmbea sastisfăcută, fiindcă mardeiașul care o altoiește periodic și-a găsit nașul.