De necrezut cum firma e in semi faliment, insa agariciul lui Nicusor Dan sta in prafuri si bautura, de dimineata pana seara!

În timp ce creditorii plâng după banii lor și încearcă să obțină în instanță falimentul firmei Happy Garage, ca să recupereze datoriile, reprezentantul SRL-ului preferat al Primăriei Capitalei „investește” banii bucureștenilor în chefuri ca-n filmul „Lupul de pe Wall Street”. Multe dosare, multe datorii: in 2022, patru incuviintari silite ( dosarele 39346/299/2022; 36987/299/2022; 35448/299/2022 ; 34510/299/2022 ). De necrezut cum firma e in semi faliment, insa agariciul lui Nicusor Dan sta in prafuri si bautura, de dimineata pana seara!

Daniel Maftei, reprezentantul firmei Happy Garage SRL, care încasează zeci de milioane de euro pentru întreţinerea autobuzelor Otokar ale STB

Daniel Maftei, reprezentantul firmei Happy Garage SRL, care încasează zeci de milioane de euro pentru întreţinerea autobuzelor Otokar ale STB, a luat-o pe urmele protagonistului celebrului film „Lupul de pe Wall Street”. Mașini scumpe, vacanțe de lux și petreceri private la care se consumă de toate – sunt doar câteva dintre micile plăceri ale vieții, pentru care tânărul scoate din buzunar sume colosale.

Sexy-mecanicul” Maftei participă la chefuri faraonice

Și, pentru că nu se uită la bani atunci când este vorba despre distracție, „Sexy-mecanicul” Maftei participă la chefuri faraonice, unde prostituatele sunt împărțite cu generozitate între petrecăreții energizați de tot soiul de produse aliniate pe mese. Trăgând linie, totul pare OK, numai că, în acest timp, creditorii plâng după banii lor, fiindcă firma familiei Maftei refuză să-și achite datoriile.

Daniel Maftei a ajuns să le cunoască îndeaproape pe mai toate prostituatele de lux din Capitală

Având o slăbiciune pentru reprezentantele sexului frumos, Daniel Maftei a ajuns să le cunoască îndeaproape pe mai toate prostituatele de lux din Capitală, după ce iubita l-a părăsit, punând punct unei relații care a durat șapte ani. Extrem de deschis cu femeile din viața sa, „Sexy-mecanicul” pune atâta pasiune, încât finalizarea întâlnirilor pare demnă de documentarele cu guru Bivolaru, în care integrarea în absolut era stropită din plin cu energia din chakra aurie a partenerei.

Firma familiei Maftei s-a apucat să vândă bunurile și să închirieze imobilele deținute

Cu toate că „Sexy-mecanicul” preferat de Primăria Capitalei pozează în milionar cu dare de mână și, conform gurilor rele, sponsorizează chefurile la care participă un secretar de stat din Ministerul de Finanțe, după ce creditorii au cerut falimentul, în intanță, firma familiei Maftei s-a apucat să vândă bunurile și să închirieze imobilele deținute, inclusiv hala destinată reparațiilor autobuzelor Otokar.
Reporterii atacpersoana.ro au descoperit că Ileana Maftei, cea care deține, în acte, firma Happy Garage SRL, a scos la mezat hala de 600 mp de pe Șos. Odăi nr. 93-101, unde figurează service-ul pentru autobuzele STB, pe data de 9 august. După câteva zile, Ileana Maftei a oferit spre închiriere și un apartament deținut în centrul Capitalei, chiar lângă Intercontinental și a anunțat că vinde un alt imobil cumpărat „pe firmă”. Conform unui site de anunțuri, Maftei încearcă să vândă urgent un spațiu generos deținut de firma sa la parterul și etajul I al unui bloc din Sectorul 1, în schimbul sumei de 900.000 de euro.