Firma controlată de Daniel Maftei, anunțuri incredibile, după ce i s-a cerut falimentul

Firma care este plătită cu zeci de milioane de euro de primăria lui Nicușor Dan ca să repare autobuzele Otokar din Capitală s-a apucat să-și înstrăineze bunurile, după ce creditorii i-au cerut falimentul.

Reprezentanții companiilor țepuite de Happy Garage SRL au solicitat executarea silită a societății și chiar falimentul acesteia.

În timp ce Daniel Maftei, reprezentantul firmei Happy Garage SRL, sparge sume colosale pe Coasta de Azur sau pe „Insula milionarilor” din Grecia și face chefuri cu dive de Dorobanți care se finalizează cu jeturi de șampanie și nu numai, SRL-ul acestuia este băgat în faliment de creditori. Sătui de țepele trase și de faptul că firma deținută în acte de Ileana Maftei și de Paul Eugen Ion a încălcat în repetate rânduri hotărârile judecătorești, reprezentanții companiilor țepuite de Happy Garage SRL au solicitat executarea silită a societății și chiar falimentul acesteia.


Profit net de 1,4 milioane de lei


Culmea, în acest timp, firma controlată de Daniel Maftei declară cifră de afaceri de peste 11 millioane de lei, cu un profit net de 1,4 milioane de lei. Asta, în condițiile în care este vorba despre un service auto, ce avea doar câțiva angajați atunci când a primit de la Primăria Capitalei contractul pentru întreținerea autobuzelor Otokar.

Datorii de 8.166.646 lei şi active circulante de 7.316.915 lei, din care stocuri de 5.088.060 lei.

Captura Profit

Conform supervizor.ro, societatea HAPPY GARAGE SRL a fost înființată în 2014 și este deţintă de Ileana MAFTEI (88%) şi Paul Eugen ION (12%), acesta din urmă având atribuţii de administrator. Deși la momentul respectiv avea doar câțiva angajați, societatea a primit de la Primăria Capitalei contractul pentru întreţinerea şi repararea autobuzelor Otokar. Conform aceleiași surse, pentru anul 2021, firma a raportat 35 de angajaţi, profit net de 1.397.360 lei, la o cifră de afaceri de 11.004.256 lei, datorii de 8.166.646 lei şi active circulante de 7.316.915 lei, din care stocuri de 5.088.060 lei.


Firma familiei Maftei s-a apucat să vândă bunurile și să închirieze imobilele deținute

Cu toate că „Sexy-mecanicul” preferat de Primăria Capitalei pozează în continuare în milionar cu dare de mână și, conform gurilor rele, sponsorizează chefurile la care participă un secretar de stat din Ministerul de Finanțe, firma familiei Maftei s-a apucat să vândă bunurile și să închirieze imobilele deținute, inclusiv hala destinată reparațiilor autobuzelor Otokar.
Reporterii atacpersoana.ro au descoperit că Ileana Maftei, cea care deține, în acte, firma Happy Garage SRL, a scos la mezat hala de 600 mp de pe Șos. Odăi nr. 93-101, unde figurează service-ul pentru autobuzele STB, pe data de 9 august.

După câteva zile, Ileana Maftei a oferit spre închiriere și un apartament deținut în centrul Capitalei, chiar lângă Intercontinental și a anunțat că vinde un alt imobil cumpărat „pe firmă”. Conform unui site de anunțuri, Maftei încearcă să vândă urgent un spațiu generos deținut de firma sa la parterul și etajul I al unui bloc din Sectorul 1, în schimbul sumei de… 900.000 de euro!

Graba de a transforma în bani lichizi bunurile aflate în patrimoniul societății comerciale ar putea avea legătură cu faptul că pe numele SC Happy Garage SRL au fost înregistrate zeci de plângeri, iar dacă instanța nu va lua urgent măsuri asigurătorii, creditorii ar putea rămâne cu ochii în soare.

Nu rata maine ,episodul 2 : Exclusiv :,,Placerile sexuale ciudate ale sexi-mecanicului si legatura cu Guru Bivolaru”