„Mi-a dat cu scaunul în cap, apoi mi-a smuls jumătate din păr, în timp ce altă persoană mă ținea!”

Atac prezintă primele imagini cu Diana Gureșoaie, după ce a fost bătută și mutilată într-un club din Capitală de o „bombardieră” trecută de prima tinerețe, apoi a fost amenințată de un medic celebru, membru al comunității LGBT.

Dr.Valentin Raducanu

Ieri, paparazzii atacpersoana.ro au surprins-o pe Diana Gureșoaie la scurt timp după ce a depus plângere penală, după ce a primit o bătaie soră cu moartea într-un club de pe Șos. Nordului. Vizibil afectată de atacul furibund care se putea încheia cu o tragedie, Diana Gureșoaie a dezvăluit, în exclusivitate pentru Atac, cum s-a întâmplat totul.

Luana Cretulescu ,,agresoare”

Nici până în acest moment nu știu ce a avut cu mine. Nu înțeleg ce a declanșat totul

„Nici până în acest moment nu știu ce a avut cu mine. Nu înțeleg ce a declanșat totul”.Doamna respectivă, despre care am înțeles că se numește Luana Crețulescu (foto sus), are între 50 și 60 de ani și este originară din Târgoviște, m-a atacat pe la spate. Era însoțită de un membru al comunității LGBT, medicul Vali Raducanu”, și-a amintit Diana Gureșoaie.

Diana Guresoaie

Singurul lucru pe care i l-am spus respectivei doamne a fost să-și ia paharul de pe masa mea

Ea a mărturisit că, înainte de agresiune, nu a avut un conflict verbal cu autoarea și că nici măcar nu o cunoștea, ci doar i-a spus individei să-și ia paharul de pe masa ei, în condițiile măsurilor de distanțare pe timpul pandemiei COVID-19. „Singurul lucru pe care i l-am spus respectivei doamne a fost să-și ia paharul de pe masa mea”.
În această perioadă, în care s-au înmulțiti îmbolnăvirile de COVID-19, chiar nu este OK să-și lipească paharele din care au băut de paharele altor clienți.
Am crezut că a înțeles și că s-a încheiat povestea. Nu mă așteptam ca, de la faptul că i-am zis să-și ia paharul de pe masă, să se lase cu o tentativă de omor… A premeditat totul. S-a îndepărtat, apoi a revenit, înarmată cu un scaun.
Eu eram cu spatele, stăteam la masă. Am văzut cu coada ochiului cum venea scaunul spre cap… Apoi, cineva m-a ținut, iar ea mi-a smuls părul. M-a mutilat, mi-a smuls jumătate din păr”, a declarat victima agresiunii, în exclusivitate pentru atacpersoana.ro.

Video exclusiv

Ieri, Diana Gureșoaie a depus plângere penală pentru loviri și alte violențe și vătămare corporală gravă

Ieri, Diana Gureșoaie a depus plângere penală pentru loviri și alte violențe și vătămare corporală gravă, urmând să fie supusă unei expertize medico-legale, pentru stabilirea numărului de zile de îngrijiri medicale.

Mai mult, victima agresiunii a pus la dispoziția anchetatorilor mai multe mesaje cu iz de șantaj și de amenințare primite de la Vali Raducanu,amicul Luanei Crețulescu.

În conversația purtată cu victima agresiunii, Raducanu i-a explicat că a efectuat investigații cu privire la viața sa personală și a avertizat-o pe Diana Gureșoaie să nu depună plângere împotriva bătăușei.

Galerie Foto exclusiv Paparazzi Atac:

Citeste si:https://www.atacpersoana.ro/2022/07/27/catalin-lascut-regele-duty-free-urilor-din-romania-si-a-parasit-nevasta-pentru-cumatra-lui-adi-sina/