Poliția Capitalei a pus batista pe țambal în cazul reclamațiilor făcute de o femeie în scaun cu rotile care susține că este terorizată de oamenii lui Ciprian Marica, pentru a fi constrânsă să-și vândă casa, în favoarea fostului fotbalist.

Atac prezintă un document incredibil

Cineva îl iubește, acolo, sus, pe Ciprian Marica! Atac prezintă un document incredibil, în care Poliția Capitalei susține că și-a făcut treaba lăsând-o pe o femeie țintuită în scaun cu rotile la cheremul unor mardeiași care o amenință, în numele fostului fotbalist.

Terorizată de indivizii cazați în imobilul lui Ciprian Marica, Georgeta Constantin, o bucureșteancă ce își trăiește viața într-un scaun cu rotile, a făcut mai multe reclamații, atât la Poliția Capitalei, cât și la Poliția Locală. Motivul sesizărilor: tulburarea liniștii publice, amenințări, tentativă de violare de domiciliu, hărțuire și adresare de injurii. Cu toate că în alte cazuri de amenințare polițiștii descind cu mascații și sunt extrem de fermi, în momentul în care au aflat că ținta reclamațiilor este proprietarul Ciprian Marica, polițiștii s-au comportat ca niște mielușei.


Într-un document oficial intrat în posesia jurnaliștilor atacpersoana.ro, transmis victimei – care este într-un scaun cu rotile! -, Poliția Capitalei a explicat că, după ce a efectuat o anchetă cu un profesionalism ireproșabil, ca de obicei, a decis să atenționeze persoana vizată că… s-ar putea, la un momet dat, să fie sancționată! Adică, nici măcar un avertisment scris, în conformitate cu normele legale.

Nici măcar un avertisment scris, în conformitate cu normele legale.

Extrem de „afectați” de dojana Poliției Capitalei, oamenii lui Ciprian Marica au continuat să o amenințe pe femeia imobilizată în scaun rulant, iar aceasta, în disperare de cauză, a apelat la Poliția Locală. Însă speranțele reclamantei au fost spulberate și de Locală. „A venit Poliția Locală și a zis că nu are ce să facă. Mi-a recomandat să discut cu proprietarul de drept, adică Ciprian Marica. N-a făcut nimic…”, a declarat Georgeta Constantin, în exclusivitate pentru atacpersoana.ro.

Culmea, în timp ce femeia în scaun cu rotile depune reclamație după reclamație, susținând că familia Marica încearcă să o determine să-și vândă casa, Ciprian Marica a afirmat că relația cu Georgeta Constantin este una roz și că aceasta nu ar fi depus nicio plângere împotriva sa, fiindcă problemele ar fi fost rezolvate pe cale amiabilă. Însă declarația victimei, care susține că în urmă cu doar câteva zile a depus o nouă plângere, demonstrează că afirmațiile respective sunt doar niște minciuni, menite să conducă la mușamalizarea cazului.

Reamintim faptul că Georgeta Constantin, care locuiește într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei, a declarat, în exclusivitate pentru atacpersoana.ro, că a început să fie terorizată și amenințată după ce a refuzat să vândă apartamentul pe care îl deține familiei Marica, ce deține cealaltă jumătate din casă.

„Locuiesc în curte cu Ciprian Marica – el este proprietar

„Locuiesc în curte cu Ciprian Marica – el este proprietar -, iar tatăl lui mi-a propus să îi vând partea mea de imobil. Am refuzat oferta, iar din acel moment a început coșmarul. Au băgat un chiriaș, Liviu, care, la rândul lui, a mai adus șase persoane. Au început să mă amenințe că intră peste mine în casă, că sparg ușa apartamentului. Urlă, înjură, se bat, sparg obiecte prin casă, dau muzica la maxim… Pe 16 martie, am sunat la Secția 6 și am cerut ajutor, fiindcă sunt în scaun cu rotile și nu pot să ies din casă. Nu doar eu sunt terorizată, ci și persoanele care vin la mine în vizită. Prietenele mele sunt hărțuite, luate la întrebări și agresate verbal de oamenii lui Marica”, a declarat Georgeta Constantin, pentru atacpersoana.ro.

CITIȚI ARTICOLUL INTEGRAL AICI:https://www.atacpersoana.ro/2022/07/25/ciprian-marica-acuzat-ca-terorizeaza-o-femeie-in-scaun-cu-rotile/