Ciprian Marica și tatăl fostului fotbalist sunt acuzați că terorizează o femeie în scaun cu rotile, prin intermediul unor indivizi certați cu legea, pentru a-i lua casa!

Georgeta Constantin, care locuiește într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei, a declarat, în exclusivitate pentru atacpersoana.ro, că a început să fie terorizată și amenințată după ce a refuzat să vândă apartamentul pe care îl deține familiei Marica, ce deține cealaltă jumătate din casă.

Georgeta Constantin


„Locuiesc în curte cu Ciprian Marica – el este proprietar -, iar tatăl lui mi-a propus să îi vând partea mea de imobil. Am refuzat oferta, iar din acel moment a început coșmarul.

Au băgat un chiriaș, Liviu, care, la rândul lui, a mai adus șase persoane. Au început să mă amenințe că intră peste mine în casă, că sparg ușa apartamentului. Urlă, înjură, se bat, sparg obiecte prin casă, dau muzica la maxim… Pe 16 martie, am sunat la Secția 6 și am cerut ajutor, fiindcă sunt în scaun cu rotile și nu pot să ies din casă. Nu doar eu sunt terorizată, ci și persoanele care vin la mine în vizită. Prietenele mele sunt hărțuite, luate la întrebări și agresate verbal de oamenii lui Marica”, a declarat Georgeta Constantin, pentru atacpersoana.ro.

„Vor să mă determine să vând!”

Femeia în scaun cu rotile care susține că este terorizată de „gorilele” lui Marica a depus o nouă plângere la la poliție pe 14 iulie a.c., acuzându-i pe vecini de hărțuire și de furt. „Mircea Marica, tatăl lui Ciprian Marica, este în spatele a tot ce ce întâmplă. Părinții lui m-au disperat, vor să mă determine să vând. Am explicat că nu vreau să îmi vând casa și de aceea fac toate chestiile astea. Oricum, la parter, unde a cumpărat Ciprian Marica, actele nu sunt în regulă, fiindcă există niște moștenitori care au revendicat imobilul. Pe 14 iulie am depus o nouă reclamație, pentru furt și hărțuire și am explicat că am înregistrări video cu faptele comise.

Acuzat că l-a fentat pe nașul Ilie Năstase

Ciprian Marica are probleme cu poliția și din cauza lui Ilie Năstase, care l-a acuzat că i-ar fi falsificat semnătura, pentru a pune stăpânire pe fundația „Năstase & Marica Sports Club”. „În data de 6 iulie am semnat 25 de acte, cu 100 de file. Nici un nebun, un om bolnav la cap, nu face așa ceva. Acolo, în alea 25 de semnături, 22 sunt false, nu e semnătura mea. Au luat fundația, este el, tatăl lui și unchiul. De ce nu se numește fundația Marica, dacă tot a luat-o?!”, a declarat Ilie Năstase, în cadrul unei emisiuni TV.

Ciprian Marica: „Acuzații la limita ridicolului”

Referitor la acuzațiile aduse de Ilie Năstase, Ciprian Marica a afirmat că declarațiile fostului mare tenismen „sunt la limita ridicolului”. „Am venit alături de Ilie Năstase la rugămintea acestuia, pentru a putea dezvolta o bază sportivă a statului, unde să iși poată desfășura activitatea cluburile sportive, copiii și toți cei care fac mișcare pentru sănătate sau performanță, la standarde internaționale. Dezvoltând un proiect aproape de sufletul meu m-am implicat așadar cu toată energia și priceperea mea, dar și cu investiții financiare masive pentru a ridica din ruină o bază sportivă ajunsă în paragină. (…) În ceea ce privește acuzațiile care mi se aduc, sunt la limita ridicolului.

Am ajuns să am funcție executivă în fundație prin procură notarială, doar din considerente organizatorice, dorința comună de la acea vreme fiind de a soluționa problemele administrative și de a ajunge la zi cu obligațiile financiare restante. Îmi îndrept în continuare atenția și energia înspre realizarea obiectivelor stabilite și deși au intervenit terțe persoane cu interese obscure, trăiesc cu convingerea că Ilie va reveni asupra declarațiilor. Sper ca lucrurile să fie clare pentru toată lumea si să revină la normal, fiindcă în discuție este un om pe care nu doar că l-am respectat enorm, dar l-am iubit ca pe un membru al familiei mele! Vă mulțumesc pentru susținere și încredere și vă invit să faceți sport în condiții de excepție!”, a fost mesajul publicat de Ciprian Marica, pe un site de socializare.

NU RATAȚI, MÂINE, UN ARTICOL INCENDIAR DESPRE REACȚIA POLIȚIEI ȘI DOCUMENTE EXCLUSIVE, ÎN CAZUL FEMEII ÎN SCAUN CU ROTILE TERORIZATĂ DE OAMENII LUI MARICA!