De când Irina nu-i acasă, pentru că filmează la „America Express”, Răzvan Fodor a declarat în numeroase rânduri că nu este deloc simplu fără soția sa acasă.

Fostul solist al trupei Krypton muncește foarte mult, poate și pentru a trece timpul mai repede până la venirea soției sale acasă. Recent, fiind pe platourile de filmare alături de Ramona Olaru, aceștia au găsit o modalitate de a se relaxa, chiar dacă se aflau la muncă.

„Cine o fi zis că e rău la Bacău la filmări? Mamă, Răzvane, cum ești… Suntem nebuni rău, avem o piscină doar pentru noi aici. Frumos, pe liniște, asta până când bem și dăm drumul la muzică.”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.

Pentru că temperaturile au fost foarte ridicate astăzi, Ramona Olaru a încercat să găsească modalități cu ajutorul cărora să se răcorească, așa că ceea ce a avut la îndemână a fost un cub de gheață pe care l-a plimbat senzual pe corp, de față cu Răzvan Fodor.

„O să fac ceva, poate o să pară penibil. Dar ce face fetele? Linge înghețățile? E cald, e cald, ce era să fac? Gheața e tot ce trebuie pe căldura asta.”, a spus Ramona Olaru pe Instagram.


Răzvan Fodor, momente dificile fără soția sa

Artistul îi simte lipsa partenerei sale şi chiar dacă încearcă să se descurce, spune că alături de soţia sa lucrurile ar fi fost mult mai simple.

„Sunt singur de aproape o lună, de când a plecat Irina, am mai zis-o și anul trecut, mă rog, anul trecut am zis-o mult mai des, anul ăsta m-am hotărât să nu mă mai vait, dar (n.r. – aplauze) asta este pentru neveste. E greu, copil, spălat, mâncat, călcat, noroc că eu nu mă calc, cumpărături, facturi, e greu, câine, să le dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoase să aibă grijă de noi, ăștia agarici. Mă rog, eu sunt agarici, voi poate sunteți tari de tot și puteți să faceți. Mie mi-e greu, ce să zic”, a scris cu câteva săptămâni în urmă Răzvan Fodor.