I-a luat la rând pe colegii de partid !

Vlad Voiculescu și-a găsit un duhovnic pe măsură, pe o terasă de fițe , ministru al Sănătății i-a spus tot ce avea pe suflet


Fostul ministru al Sănătății Vlad Voiculescu a refulat pe o terasă de fițe și i-a mărturist tot ce avea pe suflet unui apropiat, făcând abstracție că ceilalți clienți căscau urechile, pentru a afla ultimele noutăți din USR.

Vlad Voiculescu, vicepreședinte USR, președinte al filialei USR București și fost ministru al Sănătății, și-a găsit duhovnicul pe o terasă de fițe din Capitală.

Sătul de problemele din partid și de „piloșii” dornici de funcții bine plătite, Vlad Voiculescu i s-a destăinuit partenerului de discuție fără jenă, spunând tot ce avea pe suflet.

Paparazzii ATAC l-au surprins pe fostul ministru în plină „spovedanie”, cu o apă rece în față, iar la cât de supărat era Voiculescu, se pare că probleme sunt grave în ograda politicianului.


Făcând abstracție de cei din jur, Vlad Voiculescu i-a mărtusirit interlocutorului că nu prea are în cine să aibă încredere, fiindcă „Aia e combinată cu ăla”, „Ăla n-ar face față” etc., iar paparazzii atacpersoana.ro au fost, ca de obicei, pe fază. Deși problemele invocate de Vlad Voiculescu păreau extrem de grave, vicepreședinte USR și-a păstrat zâmbetul pe buze și a încercat să-l facă și pe duhovnicul de ocazie să râdă, semn că, la urma urmei, în politică este important să ai simțul umorului.