După ce paparazzii au surprins-o de mai multe ori cu vânătăi, în timpul fostelor relații, Bianca Drăgușanu a decis să învețe să se apere, așa că s-a apucat de arte marțiale, la clubul campionului mondial Marius Tiță.

Bianca Drăgușanu apare în mai multe imagini alături de luptătorul de arte marțiale Marius Tiță, multiplu campion mondial, european și național, în sala TMT Nordului, frecventată de nume sonore din showbiz, printre care Andreea Raicu și Kamara Ghedi.

De altfel, după ce s-a antrenat la sala lui Marius Tiță, Kamara a și câștigat, recent, un meci în cușcă, obținând 50.000 de euro, bani necesari pentru operația fiului său, Leon.

După o scurtă absență, campionul Marius Tiță, fost bodyguard al lui Gigi Becali, a revenit spectaculos, însă nu în ring, ci în afaceri. Presa sportivă explica, recent, că ideea de a-și numi sălile TMT (fericită coincidență cu inițialele numelui său) a venit după ce sportivul a luptat la Campionatul Mondial de Kempo din Las Vegas, loc unde l-a vizitat pe cel mai valoros boxer român în activitate, Ronald Gavril.
Chiar la vestita The Money Team (TMT) din Las Vegas, a fostului mare campion mondial Floyd Mayweather.

Marius Tiţă, campion mondial la wushu și multiplu campion naţional la kempo, provine dintr-o familie specială: cea a marelui scriitor Marin Preda. Mai exact, bunicul din partea mamei sale a fost văr bun cu autorul memorabilelor romane „Delirul”, „Viaţa ca o pradă”, ”Moromeţii” și ”Cel mai iubit dintre pământeni”. Cărți pe care Marius Tiță le ține la loc de cinste în bibliotecă, pentru fiul său. „Le ţin pentru băiatul meu, Ioan Robert. Cu siguranță, când va fi mai măricel, le va citi, mai mult ca sigur, în liceu.

N-am mai fost de ani buni la ţară, în Siliştea-Gumeşti, pentru că nu mai am pe cine să vizitez.


Cândva, părinţii m-au dus la casa memorială Marin Preda, locul unde Marin Preda s-a născut. Părinții mei, ca toți cei ce au origini în Siliștea Gumești, sunt mândri că marele scriitor s-a născut acolo”, a mărturisit, pentru money.ro, fostul campion al ringului în luptele de contact, în prezent antrenor la propriul club, centrul sportiv din nordul Bucureștiului ce-i poartă numele – TMT.