Anda Adam a atras toate privirile, la piscină
Paparazzii atacpersoana.ro au surprins imagini inedite cu artista

Anda Adam a făcut furori, weekend-ul trecut, la piscină, unde s-a refugiat, în încercarea de a uita de problemele cu proprietarul care a dat-o afară din casă.

Alungată din imobilul în care a stat în ultimii ani, din cauza unui contract pe care nu l-a respectat, Anda Adam a încercat, sâmbătă, să uite de probleme. Și, cum cel mai bun tratament pentru necazuri este râsul, artista s-a distrat de minune cu familia și prietenii, la piscină.

În timp ce fetița sa se bălăcea și sărea de pe mal, fericită, Anda Adam a fost surprinsă de paparazzii Atac stând la taclale cu prietenele.
La un moment dat, vedeta a început să danseze, în apă, etalându-și bustul generos, iar una dintre amicele sale a filmat-o, pentru a posta imaginile pe un site de socializare.

Dar, cum Anda Adam este extrem de exigentă atunci când este vorba de look-ul ei, i-a cerut prietenei să îi arate filmarea înainte de a fi publicată, ca să fie sigură că totul este perfect. Satisfăcută de imaginile surprinse, artista i-a făcut amicei semn că totul este O.K., apoi a ieșit din piscină, formele sale atrăgând privirile celor din jur.