Afaceristul Marian Iancu a ieșit, astăzi, din pușcărie
În 2014, el a fost condamnat definitiv la 14 ani de închisoare, pentru evaziune fiscală și spălare de bani

Condamnat la 14 ani de pușcărie, pentru evaziune fiscală și spălare de bani, Marian Iancu a ieșit astăzi pe poarta penitenciarului, cu șase ani mai devreme.

Cu toate că, potrivit portalului instanțelor de judecată, nu a făcut nicio solicitare pentru a se libera condiționat, afaceristul Marian Iancu a pășit, astăzi, spre libertate, în afara penitenciarului. Marian Iancu, în vârstă de 56 de ani, a primit un cadou nesperat, cu două săptămâni înainte de ziua lui: gardienii l-au anunțat că și-a ispășit pedeapsa și l-au trimis acasă. Așa că, cel mai probabil, pe 11 iulie, de ziua sa, Marian Iancu va organiza un chef de pomină, pentru a marca ambele evenimente: aniversarea și liberarea.

Pe 14 octombrie 2014, la Curtea de Apel București, Marian Iancu a fost condamnat definitiv la 12 ani de închisoare, în dosarul RAFO, pentru evaziune fiscală şi spălare de bani. Câteva luni mai târziu, pe 8 iunie 2015, Curtea de Apel București i-a condamnat definitiv pe Ovidiu Tender la 12 ani și 7 luni de inchisoare, și pe Marian Iancu la 14 ani de închisoare, în dosarul Rafo-Carom, pentru înșelăciune și spălare de bani.