Șoc, pentru clienții unui local de fițe din zona Nordului: locul frecventat de elita Capitalei s-a transformat într-un veritabil Ferentari, cu turnulețe, carpete colorate și muzică din buric, de dragul unui personaj monden celebru, „Droopy”, care se simte ca acasă în decorul de mahala.


Clienții unui local de fițe din nordul Capitalei s-au simțit astăzi ca la înmormântarea Mamei Omida, după ce totul s-a metamorfozat, în câteva ore, într-o discotecă de Ferentari.

Cei care au intrat întâmplător în localul de fițe pentru a lua cina sau, pur și simplu, pentru a bea o limonadă, au fost întâmpinați de un decor „altfel”, menit să-i facă să se simtă ca acasă pe iubitorii caselor cu turnulețe.

De altfel, chiar casele cu turnulețe în care probabil caii dormeau liniștiți, la răcoare, erau la loc de cinste, pe un banner imens afișat la intrare, imediat după ce clienții pășeau pe covorașele colorate, care parcă erau puse la uscat.

Video Exclusiv

În momentul în care au observat decorul special, mulți clienți au făcut cale întoarsă, de teamă că au nimerit la parastasul celebrului interlop Fane Spoitoru sau la pomana lui Emi Pian, însă angajații i-au liniștit pe aceștia, explicându-le că decorul este temporar.

Astfel, cei care s-au simțit ca la un eveniment dedicat răposaților din celebrele clanuri țigănești au fost informați că totul a fost organizat pentru celebrul „Droopy”, partenerul „Reginei ochelarilor”, care a dorit un eveniment „altfel”, asemănător cu înmormântarea lui Fane Spoitoru sau priveghiul lui Emi Pian.