Florin Cîțu părea bulversat, cu o seară înainte de a fi anunțată debarcarea sa din fruntea filialei PNL Sector 3
Singurul care i-a rămas alături până în ultima clipă a fost ex-ministrul Dan Vîlceanu
Cîțu a analizat situația ca-n vremea studenției, cu o bere rece, „la exterior”

Florin Cîțu pare că a presimțit marea debarcare din fruntea filialei PNL Sector 3: cu o seară înainte, fostul premier a fost surprins de paparazzii Atac extrem de abătut, în compania omului său de încredere, la o bere rece. Ca-n vremea studenției…
Cu doar câteva ore înainte de a primi lovitura de grație, Florin Cîțu a fost surprins de paparazzii atacpersoana.ro la „berea cea de taină”, pe o terasă de fițe din Capitală. Vizibil afectat, probabil de zvonurile care deja îi ajunseseră la urechi, Cîțu a ieșit la o bere, ca-n vremea studenției.

Exclusiv Paparazzi Atac/foto -video


Cu toate că era la o întâlnire amicală, din când în când, Cîțu privea în jur, încercând, parcă, să se asigure că nu este urmărit și chiar analiza numerele de înmatriculare ale mașinilor care opreau în zona sa, din diverse motive.

La câteva ore după imaginile surprinse de Paparazzi Atac, Florin Cîțu a fost anunțat că nu va mai fi președintele filialei PNL Sector 3, ulterior presa speculând că acesta va fi „debarcat” și din fruntea Senatului, funcție care ar fi preluată de o colegă de partid. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat că în şedinţa BPN al partidului s-a decis schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia filialei PNL Sector 3 deoarece acestuia i-a expirat mandatul de președinte interimar: „Au fost luate decizii în ceea ce priveşte clarificarea conducerii filialei PNL la Sectorul 3, deoarece e o chestiune de ieşire din termen şi a fost numit un prim-vicepreşedinte care are termen 30 de zile să vină cu o propunere de preşedinte interimar şi o dată pentru organizarea alegerilor”.

Confidentul său, Dan Vîlceanu, fost ministru al Investiţiilor şi Proiectelor Europene în cabinetul Cîțu, părea extrem îngrijorat de subiectul dezbătut și trăgea adânc din țigară, în timp ce Cîțu privea, resemnat, asfaltul.