Antrenorul în vârstă de 46 de ani s-a înțeles cu Neftchi Baku, formație care evoluează în prima ligă din Azerbaidjan și a fost prezentat la noua lui echipă în cursul zilei de marți, 21 iunie, la nouă zile de la despărțirea de Universitatea Craiova.

La ședința care a avut loc astăzi s-a discutat despre numirea antrenorului principal al echipei și s-a decis ca Laurențiu Reghecampf să ocupe acest post”, este anunțul făcut de Neftchi Baku pe rețelele de socializare.

Conform surselor atacpersoana.ro, Laurențiu Reghecampf va încasa 480.000 de euro pe sezon la noua lui formație, iar oficialii lui Neftchi Baku i-au garantat antrenorului că va avea mână liberă la transferuri și va încasa un bonus dacă va duce echipa în grupele Conference League.

Laurențiu Reghecampf a semnat un contract valabil două sezoane cu Neftchi Baku, echipă care a încheiat sezonul 2021 – 2022 pe locul doi, cu 50 de puncte, la 19 puncte în spatele liderului Qarabag.

  • 180.000 de euro i-a plătit Mihai Rotaru lui Laurențiu Reghecampf pentru a pleca înainte ca înțelegerea cu Universitatea Craiova să îi expire
    • 45 de meciuri a stat Laurențiu Reghecmapf pe banca tehnică a Universității Craiova