Laurențiu Reghecampf, cel care a fost soțul Anamariei Prodan vreme de 15 ani, și-a refăcut viața cu tânăra Corina Caciuc, despre care spune că a avut multe de suferit din pricina fostei sale soții. Mai mult, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova nu exclude o posibilă nuntă, mai ales că iubita sa i-a dăruit un băiețel, pe Liam.

Corina Caciuc a postat pe Instagram o imagine în care apare alături de Laurențiu Reghecampf, dar detaliile care le-au atras atenția fanilor sunt accesoriile de la mâna ei. Amanta lui Reghe poartă o brățară de la brandul preferat al Anamariei Prodan.

Brățara cu care s-a afișat Corina Caciuc la mână valorează în jur de 15.000 de euro, conform sursei citate. Brandul care a produs brățara este Cartier.

Coincidență sau nu, și Anamaria Prodan, încă soția lui Laurențiu Reghecampf, are și ea o brățară de la același brand. Accesoriul impresarei ar fi evaluat la 86.000 de dolari.

Laurențiu Reghecampf deplânge faptul că, în urma divorțului de Anamaria Prodan, atât copiii lui, cât și actuala iubită, Corina Caciuc, au avut multe de suferit.

Corina Caciuc, o enigmă chiar și pentru Laurențiu Reghecampf

„Pentru mine, când cunosc o persoană nu-i cer buletinul și nici nu merg la poliție. Foarte multe informații sunt false, nu vreau să fiu răutăcios, să spun cine a dat informația și ce interes a avut. Mie îmi place foarte mult Corina, nu m-am interesat niciodată ce a făcut înainte, trăiesc momentul.

Trebuie să fie o conexiune. Eu sunt fixist, nebun cu curățenia, poate am lucruri care altuia nu-i plac, dar trebuie să fie o conexiune ca să trăiești cu cineva. Cum să cer buletinul sau să întreb bărbații din oraș?! Corina este parte din războiul meu cu fosta soție”, a mai declarat Reghecampf.

Antrenorul Universităţii Craiova a postat o nouă fotografie cu Liam Reghecampf, copilul născut în urmă cu cinci zile de iubita lui, Corina Caciuc.

Reghecampf este în extaz după ce a apărut pe lume cel de-al trăilea băiat al său. Tehnicianul care va împlini 47 de ani în luna septembrie trece prin momente emoţionante şi a uitat astfel de problemele din procesul de divorţ pe care îl are cu Anamaria Prodan.

Agentul FIFA și Laurențiu Reghecampf divorțează, după o căsnicie de 13 ani. În urmă cu doar două săptămâni, antrenorul Universității Craiova a devenit tătic de băiat, pentru a treia oară. Partenera sa de viață, Corina Caciuc, a născut un băiețel pe nume Liam.

Laurențiu Reghecampf mai are doi fii, pe Laurențiu Reghecamf junior (13 ani) din căsnicia cu Anamaria Prodan, și Luca Reghecampf (21 de ani) din căsnicia cu Mariana Pfeiffer.