Dar cine este Pastin Carmen? Dar cum se face de aluneca mereu mai printre toate degetele mărețe ale autorităților de stat? De la mic la mare si’napoi,ciclic și perseverent, pe rand sau simultan, si mama si fiice se-nvart in voie prin toate curțile palatelor Justitiei. Fără sa ameteasca niciun pic.
Se pare ca aceasta doamna Carmen Păștin, fosta judecătoare care conduce „familia mandatarelor” ce fac legea la Parchet, în Poliție și prin instanțe, lucrează ca la carte, remarcându-se vizibil prin acte și acțiuni, tehnici și tactici, specifice clanurilor de tip mafiot.
Astfel toate victimele involuntare ale celor trei, nu sufera doar pagube materiale, dar și mai mult, pe masura ce trece timpul, fiecare dintre persoanele care au avut nefastul mare ghinion de a-și atinge un moment din viața colateral, nevinovat , bum- bum- impact frontal ori doar tangențial cu Liderul De Clan Epolat in Maior, si viața unor oameni Civilizați, cuminți , se schimba radical.
Pastin/Stroe/Bistriceanu, creeaza un scenariu extrem de bine pus la pus cap coada, minuțios examinat in permanenta, actualizat prezentului.

Cele trei familiste nevoiașe, cu rândul ori simultan, aici nu putem sti cu precizie, stau și PÂNDESC. Așteaptă prada.
Nu scapa nici gram de om, tocmai bun de escrocat/furat/falsificat, clanul Mandatarelor este de altfel renumit pentru îndeplinirea extrem de responsabila a tuturor îndatoririlor cotidiene, de acest tip.
Altfel, firește ca domniile lor, Mandatarelor fără Mandat, adulmeca neobosit la fel de vioi și precupeț, in egala masura și funcționari, foști activiști simpatizanți cu 2-3 relații mai sus-puse rămase in adormire, căci vorba aceea din bătrâni: urciorul nu merge de multe ori ia apa, nu-i așa? Daca se sparge, e bine Ba chiar recomandat sa ai cunoștințe ici si colo.
Dacă apar victime competitive, justițiare, ei bine! in acel moment se apeleaza ASUL DE SUB MÂNECA.
Cum necum, trio’ul de dame negre se șerpuiește vicleneste si necontenit, pe sub ochii somnoroși și blegi ai Justitiei; si scapa. Dosarele penale intra-n pământ ori sunt clasate, si Clanul va merge mai departe. Nestingherit, neobosit.
deși contextul este clar, probe și dovezi curg cu duiumul, infracțiunile comise stau rușinate cu capul plecat, se ascund de frica închisorii pe sub faldurile îngâmfate ale hainelor obosite, trecute de timpul lor ale clanului de nevăstuici precupețe.

Mergând mai departe cu povestea, precizam faptul ca am reușit sa punem cap la cap informații publice coroborate cu multiple alte fapte constatate, ori aflate prin prisma surselor noastre, așadar am reușit astfel sa completam dilemele organelor judiciare, ce pare-se ca nu remarca și nu se sesizează in de priveste săvârșirea unor infracțiuni ce fie vorba între noi, se văd din avion.
Împreuna cu colegii noștri de nădejde, Ziariști de investigație, cu bun fler intuitiv de detectivi in toata regula, in nici doua luni de zile am reușit sa ne implicam in spete penale unde se remarca vizibil un risc inalt de pericol social.
In fapt, tehnicile si tacticile dolozive ale celor trei ce formează clanul Mandatatoarelor, mama și fiice, au o importanta caracteristica comuna, respectiv perseverenta persuasiva, masiva, dorința nestăpânită, hulpava, foamea permanenta de înavuțire ,de îmbogățire fără justa cauza.
Furt calificat, fals și uz de fals ( favorita Maioresei ), amenintare, șantaj, obstrucționarea justiției, calomnie, fapte ce aduc atingere onoarei si imaginii publice, discreditare, inducerea in eroare a instantelor și a organelor judiciare, abuz de drept, mărturia și declarația mincinoase, evaziune fiscala, socierati comerciale fictive, ce funcționează doar ilicit, folosite exclusiv ca ajutor in demersuri acțiuni întreprinse inselaciunea- toate aceste infracțiuni reprezinta activitatea cotidiana a familiei atipice, compuse din trei femei, inițiatoarea faptelor penale mojice si infractionale fiind insasi Pastin, numita despre care s-ar fi crezut ca nutrește dragoste de părinte.
Cât despre modus operandi specific ce ilustrează un arhetipul infracțional cu totul aparte, ce denota indubitabil tipologia unui infractor de cariera, profesionist, fără nici cea msi mică șansa de reabilitare sau reintegrare intr-o societate. personala specifica si inconfundabila a conducătorului grupului, deopotrivă a celei cu statut de lider iresponsabil, șef al familiei Mandatata cu Epoleții de Maior, Pastin Carmen, de precizat câteva aspecte concludente, actiuni și demersuri întreprinse repetitiv, toate spețele și cauzele in care sunt implicate. ,
Sefa de Clan cu Epoleți de Maior care minte dar nu se dezminte, doamna Pastin Carmen, pare destul de previzibila, urmand întotdeauna un flux de lucru iter criminis aproape 95 la suta similar pentru majoritatea spețelor in care se implica serios atunci când percepe iz de bani valoroși, escrocați cu ușurintă fiind suficiente întotdeauna tehnici si tactici cunoscute la nivel național de organe judiciare, parchete, Instanțe.
Proceduri si Tactici de Lucru Practicate
Tehnici multiple care au ca scop Intimidarea victimei -ținta prin acte/acțiuni/demersuri întreprinse repetitiv de către autorii infracțiunilor sancționate scriptic in Coduri Procesual Penale si Legi, sprijinita faptic de insasi reprezentanți ai instituțiilor ce-au adormit Justitia, ținând-o intr-o veșnica hibernare.
Călătoriile mirobolante puse la cale de șefa (i)responsabila a familiei, pașii de parcursi, etapele procedurilor specifice infractioniste, ar putea fi împărțite astfel:

1.STATUL LA PANDA / CUSTOMIZAREA superficiala a CAPCANELOR / PREGĂTIREA LAȚULUI / CREAREA CONFLICTULUI FICTIV /REALIZAREA SCHEMEI ITER CRIMINIS, întotdeauna fiind respectate toate cele trei etape ale acestuia.

 1. CONSTRUIREA unei baze de proiect puternice, multidirecționale // ACȚIUNI In INSTANȚA, întreprinse in scopul inducerii in eroare privitor la aparenta conflictului născut între doi terti din motive comerciale/civile/administrative etc astfel încât sa se creeze cognitiv LIPSA INFRACȚIUNII, existenta unui litigiu penal / PERSONALIZAREA VARSTNICULUI IEPURE alb MARELUI SFÂNT NEVINOVAT care trăiește dramă cu PREJUDICIU grav /

3.Pastin/Stroe/Bistriceanu – Cele Trei Femei ce îngrozesc CARDINALELE TOATE ( PATRU), in aceasta ETAPA ATACA. Hărțuiesc victima aruncând săgețile calomnioase, puternic/ferm și agresiv, prin mijloace electronice, moderne, in speța folosind in genere doar FAXUL in prima faza.

 1. PUNCTUL EXPONENȚIAL se desfășoară ca timp de flux intern cu intensitate maxima de forța și de lucru, pe perioade lungi- in acțiuni penale acestea durează in jur de 3-4 ani, timp in care CELE TREI “VICTIMIZATE” imbratisate pe la colțurile mai ascunse parchetelor ȚES atent detalii și circumstanțe in aparenta fără însemnătate percepute ori bizare ori absurde, in realitate FIECARE AMANUNT in parte avand un scop bine determinat, de care NEOBOsITELE se folosesc începând cu momentul de la care este decisă intrarea in scena, prin depunerea unor cereri si solicitari formulate respectuos spre lingav, denumite:EXERCTAREA unor drepturi procesuale in cadrul acțiunilor de urmărire penală aflate in stadiul final al cercetărilor.
  5.STOP HARTUIRII, pregătirea declarațiilor ce vor fi povestite in vederea audierilor ce urmează / CREARE SCENARIULUI de APOGEU final./ LUPTA CRÂNCENĂ pentru LIBERTATE.

EXEMPLE NOMINALE in raportul VICTIMA- INFRACTOR

Preotul Manta Sorin a fost învinuit si acuzat de CLANUL De TEMUT al celor trei, de 24 de ani și pana in prezent :de săvârșirea unor infracțiuni de omor calificat/ fals și uz de fals in toate formele existente in coșul penal, trafic influente, dare de mita, grup organizat constituit in cârdășie cu experții grafologi, magistrați , procurori samd- plângeri mincinoase și denunțuri penale ce au Fiat și încă sunt adresate tuturor instituțiilor existente in țara noastră;”: politie, parchet de judecătorie, DNA, DIICOT, SRI, ICCJ, CSM samd.
Sunt recuzați, chemați in garantie complete întregi de judecata, sesizați de săvârșirea unor infracțiuni inexistente, toate aceste fapte conducând nu doar la cauzarea prejudiciilor materiale, ci și de imagine, sociale, psihologice și emoționale.

Fără niciun fel de probe in susținerea grozavilor penale afirmate împotriva oamenilor cuminți, din cauze evidente datorate gravitații faptelor penale reclamate, întotdeauna se constituie un nou dosar penal și se începe acțiunea de urmărire penală.
Deci in aparenta, parchetele și procurorii soluționează la greu infracțiuni penale, cercetează fapte, soluționează nenumărate dosare. Calomnioase însă, și nicidecum spete reale.

Domnul Butunoi, similar. Tâlhărit calificat, la drumul mare- cu probe si dovezi multiple- rămâne păgubit pana’n prezent. Domnii procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria sector 1 nu remarca săvârșirea infracțiunilor, constata lipsa oricaror bănuieli rezonabile care sa conducă la trimiterea in judecata a dosarului penal ce avea ca obiect furtul calificat in principal, astfel cauza se clasează, căci faptele nu sunt prevazute și sancționate prin codul , NU EXISTA.
Un prejuduciu cert, de necontestat, infracțiuni ce sunt dovedite ca fiind săvârșite de către autorii indicați ai faptelor, in speța Clanul Celor Trei NEVOIAȘE MANDATATE sa supună funcționarii STATULUI la munca silnica pe viața.
APARENT, din nou, deși in realitate ar trebui sa fie EVIDENT.

. Designerul jefuit de un sfert de milion de euro, spre exemplu a fost terorizat ca să-și retragă plângerea.
După ce designerul Adina Banea a depus plângere împotriva ei și a fiicelor sale, Carmen Păștin a decis să îi închidă gura definitiv.

N-a apelat la interlopii de la clubul de rugby al Ministerului de Interne, nici la cei din gruparea Duduianu, ci la… polițiști și procurori. După ce chiar ea i-a sechestrat utilajele cumpărate din fonduri europene, Carmen Păștin a reclamat-o pe Adina Banea pentru fraudă. N-a mers, așa că acuzat-o de fapte și mai grave, însă, cu toate că plângerile s-au dovedit a fi false, clasare si vădit vizibil infracțiuni concrete savarsire cu scop cert, nimeni nu s-a sesizat din oficiu, pentru a sancționa inducerea în eroare a organelor de anchetă.

Dar si mai mult, nimeni nu se sesizează nici in urma sesizărilor ce vin in sustinere cu fapte, acțiuni, afirmatii, atitudini ale autoarelor – ce singure vorbesc mărturisindu-și faptele.

Fragmente din plângerea penală:
„Acțiuni/ plângeri /denunțuri penale calomnioase/acte ori documente/ recuzări. Astfel faptuitoarea si membrii grupării formulează:

 • Dosar penal nr. 1363443/P/2019 întocmit împotriva părții vătămate Adina
  Banea, ce a reunit plângerile penale calomnioase multiple depuse de către suspecta Stroe Andreea/Păștin Carmen – sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de Amenințare, violare domiciliu, violare viața privata, distrugere și santaj ( clasata)
 • Denunț OLAF București /Ilfov împotriva Adinei Banea pentru săvârșire infracțiuni de trafic influenta, deturnare fonduri, abuz în serviciu, spionaj în calitate de agenți ai SRI ului, toate acestea în complicitate cu nume sonore gen Ponta,
  Berechet, ori înșiși magistrații ce au dispus perchezitia, procurorii de caz, respectiv Prim Procuror Parchet de pe langa Judecătoria Sector 1 București- în condițiile în care în toate acțiunile întreprinse de către noi ori de însăși făptuitoare, acestea declara indubitabil faptul ca au cunoștință certa atât în legătură cu valoarea utilajele achiziționate prin prisma proiectelor beneficiare Program Start Up Nation România, cât si despre depozitarea acestora în imobilul închiriat. Se pune întrebarea logica cum ar fi fost posibila o frauda prin care s-ar fi mimat achiziția în sine, cata vreme aceasta este recunoscuta de însăși reclamantul denunțului ori al plângerilor calomnioase penale depuse la autoritatea de control ce vizeaza verificări de posibila frauda în ce privește mplementarea corecta si în conformitatea legii a proiectelor beneficiare de finanțare prin fonduri UE ( plângerile menționate au fost depuse DLAF Bucuresti/ OLAF
  Ilfov/în prezent fiind clasate)
 • Plângere penală pentru declarații mincinoase/asociere in vederea săvârșirii infracțiunilor, grup infracțional împotriva apărătorului ales al partii vătămate, avocat Titu Gheorghe
 • Plângere penală /sesizare depusă la MAI, SIE, DNA, SRI, DIICOT, politia sector 1 – sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deturnare fonduri europene, instigare la
  săvârșirii de infracțiuni de trafic influența, dare de mita, cumparare, împotriva Adinei Banea, parte vatamata ( clasate)
 • Plângere penală depusă la Politia sector 2 Bucuresti de către Păștin Carmen ( fără calitate procesuala activa de altfel in dosarul penal 474/P/2019 sub aspectul
  săvârșirii de către Adina Bănea, parte vatamata in dosar penal. 474/P/2019 ) pentru infracțiuni de distrugere, amenințare și santaj;
 • Plângeri penale multiple sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere , furt bijuterii/bani/dosare penale- in timpul efectuării percheziției domiciliare, împotriva organelor penale și a procurorilor de caz, a magistraților ce au realizat
  actiunea. De asemenea se remarcă și realizarea multiplelor recuzări depuse de către Stroe Andreea respectiv Păștin Carmen / Bistriceanu Patricia împotriva tuturor persoanelor precizate deja anterior;
 • Plângere penală depusă la Politie sector 1 împotriva Adinei Banea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de deturnare fonduri europene, trafic influența, cumpărare influenta, asociere în grup infracțional în solidar cu politia sector 1 Bucuresti( ofițer acoperire SRI internațional, ofițer SRI – in legătura cu subsemnata)
 • Plângere penală IICSJ împotriva procurorului de caz , respectiv dl procuror A.
  Frunza, judecătorilor Chirița Oana, Volintiru Alexandru (depusă de Pastin/Stroe)
 • Plângere penală împotriva Adinei Banea sub aspectul săvârșirii infracțiunilor
  de trafic influența, instigare la săvârșire infracțiuni, amenintare, plângere depusă de către Pastin Carmen prin care se solicita instituirea măsurilor asiguratorii – poprire conturi/ expertiza medicală pv capacitate discernământ/ stabilirea bolilor mentale in legătura cu subsemnata, daune cominatoiii/morale in valoare de peste 100 mii euro samd;
 • Cereri multiple de restituire bunuri găsite in urma percheziției, in fapt
  bunurile noastre proprii asupra cărora am adus probe din care sa rezulte faptul ca suntem proprietari de drept ( Facturi achiziție , înscrisuri, martori)
 • Cereri multiple de recuzare împotriva : Prim Procuror sector 1/procuror decaz 474/P/2019, organe judiciare/instanța judecător drepturi și libertăți ( dosar 18282/299/2020
 • Contestații legalitate percheziție domiciliară efectuate a data 24.04.2019 ( respinsă prin Ordonanța 279/2/II/2019.
  Mentionam ca respectiva acțiune a necesitat prezentarea în instanță a
  dosarului de urmărire penala 474/p/2019, în original, începând cu octombrie 2019,
  pana în martie 2020, fapt ce a dus la intreruperea cercetărilor penale, tergiversarea dosarului, situație ce a condus din nou la mărirea prejudiciului suferit
 • Plângere împotriva Ordonanței Procurorului cu nr 279/2/II/2019;
 • La data de 22 iunie 2020 se formulează de către suspectă contestație împotriva Ordonanței din data de 04.06.2020 de restituire a bunurilor din percheziție, ce a format obiectul dosarului 18282/299/2020 al Judecătoriei sector 1, pentru motivul că:
  “Am fost anunțați telefonic de către organul de cercetare penala, fără a ni se comunica Ordonanța prin care s-a stabilit acest lucru.”
 • Menționăm ca într-adevăr comunicarea s-a realizat telefonic, apărătorul
  ales al suspectei Stroe Andreea, confirmând de altfel prezenta personală la data și ora stabilită în vederea acțiunii de restituire bunuri partii vătămate, toate acestea desi în Ordonanța de restituire a bunurilor din 04.06.2020 era menționat ca realizarea comunicării vizavi de ridicare bunuri percheziție sa fie efectuată doar în legătură cu partea prejudiciata, Adina Banea”. NU RATAȚI, MÂINE: Minor hărțuit de Protecția Copilului, la comanda mandatarei Carmen Păștin