Adrian Alexandrov, partenerul de viață al Elenei Udrea, a avut, luni, o primă reacție în legătură cu condamnarea definitivă la șase ani de închisoare cu executare a fostului ministru în dosarul „Gala Bute”. Acesta a acuzat că Constituția României nu mai prezintă nicio valoare pentru unii magistrați care ar oferi condamnări ilegale și a avertizat, totodată, completul de judecată care a emis sentința în cazul Elenei Udrea că nu va scăpa de „justiția divină”. 

Prima reacție a partenerului de viață al Elenei Udrea, după condamnarea la închisoare cu executare din dosarul „Gala Bute”Adrian Alexandrov a transmis public mesaje de mulțumire pentru persoanele care își îndreaptă gândul în această perioadă către ei și fetița lor în vârstă de trei ani.

Adrian Alexandrov, despre condamnarea iubitei 

„Presa a dorit o reacție din partea mea, așa ca voi scrie câteva rânduri despre EXECUȚIA ELENEI UDREA”, a spus Adrian Alexandrov, explicând că, în prezent, România trece printr-o perioadă în care Constituția „nu mai înseamnă nimic pentru unii dintre cei care aplică legea”. Astfel, unii magistrați au pronunțat condamnări „selectiv sau la ordin” în anumite dosare.

Un astfel de exemplu este, în opinia lui Adrian Alexandrov, și cazul Elenei Udrea, condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”.

Cum ar fi fost încălcată Constituția în cazul Elenei Udrea

„Din ce în ce mai des simțim parcă o reîntoarcere în timp unde inchiziția își făcea simțiți colții. Un astfel de caz este și cel al Elenei Udrea care a fost pusă zilele trecute în fața unui complet de judecată demn de secolul mai sus amintit, iar personajele care aveau obligația de a veghea și aplica legea au devenit niște veritabili inchizitori (unii mai moderni ce-i drept, dar metehnele sunt aceleași).

Elena Udrea avea dreptul de a-i fi admisă contestația si de a-i fi rejudecată cauza de un complet legal constituit. I s-a refuzat, deși în TOATE cazurile similare au fost admise (ex: Dan Sova, V. Ponta, Iulian Badescu, Serban Pop, Horia Simu etc).

Astfel ICCJ încalcă Constituția României, dând curs unei decizii a CJUE, contrar deciziei Curții Constituționale a României. Președintele completului de judecată Ana Hermina Iancu (magistrala decizia ei), a stabilit că trebuie REJUDECATĂ cauza, dar ceilalți magistrați criminali și anume: Oana Burnei, Dan Andrei Enescu, Anca Madalina Alexandrescu și Alina Ioana Ilie care au dat decizia ILEGALĂ, trebuie excluși din magistratură.

La final, i-aș întreba pe inchizitorii mai sus amintiți, dacă tot se pricep la toate… cum ar trebui să îi explic fiicei mele de ce mama ei nu e astăzi lângă ea? Nu v-aș dori niciunuia dintre voi să simtă copiii voștri durerea pe care o simte fetița mea, ca i-ați luat mama abuziv de lângă ea, pentru a doua oară! 2018 Costa Rica vă spune ceva? Dupa 3 luni de pușcărie, ați eliberat-o tot prin decizia voastră, a fost o greșeală, o eroare, nu? Și dacă nu aveți copii, v-aș dori să aveți cât mai mulți, sa simțiți si voi iubirea adevărată dintre un părinte si propriul copil.

„Falnicii aplicatori ai justiției nu vor scăpa de justiția divină”

Ps: Mai există un for decizional care nu a fost luat în calcul de către falnicii aplicatori ai justiției, este vorba de justiția divină, de ea nu veți scăpa niciodată, e mereu dreapta și nu judecă strâmb ca voi!

(Mulțumesc tuturor celor din presa care au stat zile în șir la poartă, ca nu au pus presiune pe mine, cand eram cu fetița in drum spre grădiniță) «Viața-i luptă, deci te luptă»”, a transmis partenerul de viață al fostului ministru, Adrian Alexandrov, într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook.