Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea, trece prin momente fără precedent de când fostul lider al social-democraților a decis să rupă relația. Mai mult decât atât, blondina a fost nevoită să ia o decizie fără precedent, după ce mai multe persoane care îi urmăreau activitatea în mediul online au criticat-o dur pentru ultima postare.

Irina Tănase a luat o decizie fără precedent! Fosta iubită a lui Liviu Dragnea este distrusă

Fosta iubită a lui Dragnea trece printr-o perioadă extrem de grea. După ce fostul lider al social-democraților s-a despărțit de Irina Tănase, aceasta a încercat să își vadă de viața ei, însă lucrurile nu au mers atât de bine pe cât spera. Blondina a postat pe InstaStory o fotografie cu ea în care apărea cu un filtru al aplicației, însă cei care îi urmăreau activitatea în mediul online au sărit imediat să o critice, spunându-i că, de fapt, a apelat la ajutorul unui medic estetician.

În urma acestei întâmplări, Irina Tănase a decis să își închidă din nou contul de Instagram, după ce îl reactivase înainte de Crăciun, atunci când postase și un mesaj subtil la adresa celor care îi doresc rău.

”Dacă Satana îi poate convinge pe îngeri să părăsească Raiul, atunci te poate convinge și pe tine să mergi în Iad. Ai grijă pe cine asculți”,

a fost mesajul postat de aceasta la momentul respectiv.

Liviu Dragnea o suspecta pe fosta sa iubită de mai mult timp

Anunțul despărțirii dintre cei doi a venit ca un șoc, mai ales că aceștia se pregăteau să își unească destinele. Fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD) bănuia că iubita sa nu îi mai este credincioasă încă de când era în închisoare, motiv pentru care a plătit un detectiv pentru a o urmări.

După ce detectivul i-a confirmat bănuielile, Liviu Dragnea și-a făcut bagajele și s-a refugiat pentru câteva zile la Teleorman, înainte de a face publică despărțirea. De asemenea, el a rupt orice legătură cu blondina după ce detectivul a dat-o în vileag.

Politicianul i-a ignorat toate telefoanele primite, i-a luat mașina pe care o conducea și pe care i-o împrumutase și s-a mutat câteva zile din apartamentul pe care amândoi îl împărțeau, în Capitală, astfel încât Irina Tănase să aibă suficient timp pentru a părăsi imobilul.

Dragnea s-a întors în locuința din București după ce a petrecut zile întregi departe de Irina. Când a revenit în Capitală, Irina Tănase a încercat să se împace cu iubitul ei. Totuși, politicianul nu a putut-o ierta și a decis să plece.