Toată lumea a auzit de ”activistul buzoian” care, în urmă cu cateva luni, a fost bătut da față cu polițiștii cărora le-a cerut ajutorul. Agresorii l-au urmărit în trafic, i-au spart geamul mașinii și s-au năpustit asupra lui în timp ce forțele de ordine se aflau la câțiva metri distanță.

Dar puțini știu că ”activistul buzoian” pare că se chinuie de ceva vreme să fie în centrul atenției. Pe Youtube are multe filmări în care încearcă să atragă atenția prin diverse forme. De exemplu, în videoul de mai jos, veți vedea un exemplu clar care arată cine este ”activistul buzoian”.

După ce strigă după un polițist să amendeze un șofer care parcase ilegal pe trecerea de pietoni, apoi se dă de partea cetățeanului. S-a filmat în timp ce s-a adresat unui polițist cu referire la bărbatul care a parcat ilegal: ”A oprit pe trecere, n-are el treabă… Bizon. Cam cât e amenda? (…) Nesimțire curată. A lăsat mașina chiar pe trecerea de pieton. Adică pietonul trebuie să se lovească de această mașină. Domnul agent la post: 590 lei, o nimica toată”.

Dacă inițial era cu Poliția, ulterior, după nici 15 minute, s-a dat de partea șoferului care parcase ilegal. ”Îi poți face plângere penală domnului agent pentru abuz în serviciu!”, a zis ”activistul buzoian” șoferului care parcase ilegal. 

Cine se va uita pe video va vedea cum a reușit, voit sau nu, să atragă polițistul într-un scandal, asta după ce l-a ”pus” pe omul legii să dea amendă cetățeanului care parcase ilegal pe trecerea de pietoni.

Domnii agenți își depășesc atribuțiunile, asta este! Ce să facem?!”, a zis ”activistul buzoian” după ce inițial s-a dus după polițist să-i atragă atenția că șoferul oprise ilegal. Dacă polițistul își vedea de treabă și nu-l amenda, cel mai probabil, ”activistul buzoian” ar fi strigat după el: ”Huooooo! Poliția Română nu-și face datoria!” Dacă l-a amendat pe respectivul șofer, s-a luat de el că nu cunoaște legea și că nu are dreptul să-l sancționeze. Cum o dai, parcă nu e bine cu ”activistul buzoian”…

Dupa aceasta ,,imbarligatura” activistul buzoian a facut o din nou.De aceasta data acesta a sunat si amenintat o persoana aflata in afara tarii adresandu- i jigniri atat acestuia cat si tuturor romanilor din diaspora .Www.atacpersoana.ro va prezinta inregistrari audio exclusive:

,,Activistul buzoian” injura si ameninta

După acest video, vă vom lăsa să vedeți singuri cine este ”activistul buzoian”. Fiecare este liber să tragă propriile concluzii:

În altă filmare, ”activistul buzoian” se duce la un chioșc să ceară țigări la bucată

După ce se plânge că a înghețat ”și de frig, și de foame. Sunt vai de mama mea. Iau țigările astea poate îmi țin de foame. Sunt cu ajutor social”, vânzătoarea îi dă două țigări, asta după ce femeia îi spune că decât să-și ia țigări mai bine își ia mâncare. După această piesă de teatru ieftină, ”activistul buzoian” cheamă Poliția pentru a o amenda pe tânăra vânzătoare. Practic i-a înscenat femeii o cursă, asta după ce s-a plâns că este vai de mama lui, femeii făcândui-se milă, apoi a chemat Poliția.