Neveste disperate, ediția de București.


Atac Persoană vă prezintă amănunte incredibile despre cum “Prodanca” își “turna” soțul în presă, plus atacuri dure la adresa acestuia.

Ne amintim de acea primă pagină a celor mai importante ziare de sport din România, Gazeta și Prosport, cu Ana Maria Prodan în prim plan. Publicațiile spuneau la acea vreme că nu vor mai include în articolele lor niciun subiect care ține de aceasta, semnalând astfel un protest. Nu a durat foarte mult puciul și “Prodanca” a revenit o voce în media sportivă din România și nu numai.

Www.AtacPersoană.ro a aflat că de câteva luni bune, mass-media centrală a învățat să se autocenzureze în fața unui personaj care a “turnat” ani buni subiecte inventate, doar pentru interesul personal.

Redacțiile nu ar mai fi căzut în această capcană și timp de câteva luni bune au rezistat cu stoicism unor valuri acide de dezinformare cu Ana Maria Prodan drept sursă. Vă prezentăm Modus Operandi al vedetei, cu mesaje către redacții cu Reghencampf “oaia neagră” a familiei, în timp ce Ana Maria Prodan certa aceași presă care -i publica informațiile din interior.

Nu a mai crezut-o nimeni, nici chiar redacțiile “prietene”

Mai exact, Ana Maria Prodan știa de luni bune că soțul ei (încă), Laurențiu Reghecampf are o nouă relație cu Corina, o femeie de afaceri în domeniul comertului si absolventa de cambrige.

LAURENTIU REGHECAMF SI CORINA CACIUC

Asta ar fi primul semnal că impresara are “harul” de a inventa și a a ascunde adevărul în fața certitudinii. De ce?

În cursul acestei zile, Ana Maria a postat pe pagina personal de Instagram mesaje primite de la diverse conturi în care afla pentru prima data despre existența Corinei, noua femeie din viața antrenorului. Contrar poziției luate, agentul FIFA știa de faptul că soțui ei este implicat în altă relație și din primăvara acestui an a început turul redacțiilor pentru a da știri senzaționale despre Corina Caciuc.

Ana Maria Prodan oferea inside-uri despre femeia care i-a luat locul de genul: “Vă spun eu cine este ea.

Ce trecut are, unde a lucrat ,ce a facut, si cu cine a facut etc”. Însă, cum punctam la început, redacțiile centrale au simțit disperarea din vocea impresarei și au ales să nu publice.
Redacție după redacție, ziar după ziar, televiziune după televiziune au ales să nu o creadă o soție care își denigra fără dovezi adversara, practic.
Din moment ce nu a apărut nimic denigrant despre Corina Caciuc, supoziții ale impresarei, ne spune că întradevăr presa românească a făcut front comun, chiar fără să se discute de așa ceva, nici măcar publicațiile de casă ale acesteia.

“Soarele meu” vs Denigrarea soțului pe ascuns


Obsesia agentului nu s-a oprit aici și pe măsură ce știrile care spuneau că Reghe și Ana Maria nu mai formează un cuplu se tot înmulțeau, aceasta a luat atitudine. Cum fumigenele aruncate împotriva Corinei Caciuc nu au funcționat, Prodanca a recurs la altă tactică. Aceasta spunea unor prieteni din presă că Reghe o înșală și dădea toate datele pe ascuns, iar când apăreau articolele denigra chiar publicația respectivă unde dăduse pontul. (Ziar mincinos!)

Absolut, tot acest spectacol era pus la cale de la început cu acordul celui care scria articolele. Pe pagina de Instagram la la declarațiile de presă, Ana Maria Prodan poza în cea mai bună și înțelegătoare soție care are încredere în soțul ei, Laurențiu.

Un adevărat carusel obsesiv care în cele din urmă s-a întors împotriva ei. În acest moment, Ana Maria Prodan încearcă cu ultimele puteri să strecoare în presă un articol denigrant la adresa Corinei Caciuc (însărcinată cu Laurențiue Reghecampf). A postat diferite mesaje care la o simplă analiză se observă că sunt greu de acceptat ca fiind reale, însă cum se spune în Las Vegas: The show must go on!

Rămâne de văzut până unde va merge spectacolul și dacă acest Modus Operandi va continua din partea agentei. Cu presiune pe presă, acuze la adresa soțului ei și apoi să pozeze în cea mai mare susținătoare a familiei Reghecampf.

Ușile i s-au închis de la pumnul de la Giurgiu.

Ana Maria Prodan s-a bucurat ani buni de o atenție sporită din partea presei. Agentul avea “intrări” și orice subiect în avantajul acesteia prindea cerneala. Însă, primul șoc al vedetei s-a petrecut după ce a fost filmată lovindu-l pe Dan Alexa, la Giurgiu, 2019. Din acel moment, o bună parte a presei pe care Ana Maria Prodan o controla i-a închis ușa acesteia. Practic, de la acel moment ar fi început și zvonurile conform cărora Ana Maria Prodan și Laurențiu nu ar mai forma un cuplu.