Corina Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, însărcinată! Iata primele imagini cu frumoasa roșcată care i-a furat inima antrenorului de la CS U Craiova. Corina este tinerică, frumușică și extrem de grijulie cu burtica de gravidă. Vă prezentăm,toate detaliile, dar și imaginile de ultimă oră! Faceți cunoștință cu frumoasa Corina!

Dornică de a cumpăra o cafea bună, căci nu te poți juca deloc atunci când vine vorba de poftele din sarcină, Corina a mers cu bolidul său de lux la Starbucks, după care a mai avut câteva treburi de rezolvat. Roșcata este extrem de modestă, în ciuda faptului că are un iubit atât de bogat și cunoscut precum Reghe.

De ce spunem modestă? Ei bine, graviduța lui Reghe nu a simțit nevoia să epateze cu nimic.  Nu s-a machiat prea mult și chiar a mers pe nuanțe naturale, de bun-gust, iar părul l-a prins într-o coadă lejeră. Pesemne că este foarte bucuroasă de miracolul sarcinii, atfel că sexy-Corina a fost surprinsă în timp ce merge cu mâna pe burtica de gravidă.

Corina, sexy-graviduța lui Laurențiu Reghecampf (Foto: CANCAN.RO)

Cine este Corina Caciuc, iubita însărcinată a lui Laurențiu Reghecampf

Mergem mai departe și vă oferim, în exclusivitate, detalii inedite despre frumoasa roșcată. Corina este însărcinată în 9 săptămâni, are 29 de ani și este directoarea unei companii care derulează afaceri pe relația dintre China și România.

Sexy-graviduța lui Reghe este licențiată în management. Facultatea a început-o în Dubai și s-a transferat, mai apoi, în România. În plus, Corina are un master în mediul de afaceri, la Cambridge.

Laurențiu Reghecampf a depus actele de divorț

Laurentiu Reghecampf a acceptat să detalieze care este situația sa pe plan personal.
Asta deși nu a mai făcut-o până acum. Tehnicianul a dorit să lămurească lucrurile într-un mod civilizat și ne-a mărturisit faptul că a demarat procedura pentru desfacerea căsniciei

Reghecampf recunoaște și că se află într-o perioadă delicată din viața sa: ”Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional.

Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”,  a spus, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, Laurențiu Reghecampf.