Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează după 15 ani de căsătorie. Actualul antrenor al Universității Craiova a confirmat faptul că a depus deja actele pentru a se separa de impresară. Iar, acum, a apărut și prima reacție a lui Gigi Becali după aflarea veștii.

În ultima vreme, au tot existat zvonuri referitoare la un posibil divorț între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. De fiecare dată, însă, impresara a negat vehement orice speculație și susținea că cei doi sunt mai fericiți ca niciodată. Iată, însă, că adevărul era altul.

Antrenorul Craiovei a depus deja actele de divorț! Apropiat al lui Laurențiu Reghecampf, dar și inamic al Anamariei Prodan, Gigi Becali a oferit primele declarații despre separarea-bombă.

Latifundiarul din Pipera a fost vehement și a spus că nu vrea să vorbească despre ceea ce se întâmplă în cuplul Reghecampf – Prodan

”Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali .

Reghe: ”Este un moment delicat din viața mea”

Laurențiu Reghecampf a declarat, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, faptul că a depus deja actele de divorț. De asemenea, antrenorul a mărturisit că este o perioadă dificilă din viața sa.

 

Vă mărturisesc faptul că este un moment delicat din viața mea. Eu nu mi-am expus niciodată viața personală și nu voi proceda altfel nici de acum înainte. Familia este sfântă pentru mine. Până azi, m-am rezumat, ca expunere publică, la cariera construită în fotbal și nu voi înceta să-mi urmez principiile. Provin dintr-o familie decentă, cu temeiuri creștine, care s-a raportat mereu la Dumnezeu.

Nu sunt o persoană conflictuală și nu port niciun război cu nimeni. Vreau doar să precizez anumite lucruri, pentru a nu exista interpretări ulterioare din partea mass-media. Personal, am depus actele de divorț la capătul unei căsnicii de care nu mă voi dezice vreodată și pledez pentru respectarea opțiunilor personale atât din punct de vedere familial, cât și profesional. Referitor la informațiile prezentate de curând în presă, sunt în măsură să afirm doar faptul că Dumnezeu e peste noi și doar El va decide drumul fiecăruia!”, ne-a mărturisit Laurențiu Reghecampf.

Ce avere au de împărțit Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Sexy-impresara este considerată una dintre cele mai bogate femei din România, reușind să strângă alături de soțul ei, sume consistente. Unele informații plasează cuplul Anamaria Prodan – L.R prin primii 100 cei mai bogați oameni din țară, discutându-se despre multe milioane de euro.

Conform informațiilor apărute în presă, familia deține apartamente de lux în America, o astfel de locuință de lux aflându-se chiar în Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuința de vis pe care au achiziționat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case deținute de soții Reghecampf. Prima achiziție din Las Vegas a fost, însă, un apartament în celebra clădire deținută de președintele Americii, Donald Trump.