Povestea incepe cu mai bine de 15 ani in urma cand potentul si chipesul om de afaceri grec Kleon Kontrafouris, cumnat al proprietarului lantului de supermarketuri Krytikos vine pe meleaguri mioritice pentru a si incerca norocul in afaceri metalurgice.

Pe langa tranzactii de milioane in lumea afacerilor si mese tot de milioane in cluburile bucurestene, acesta o intalneste pe frumoasa si curtata sefa de receptie a hotelului Marriott, Claudia Ludosan.
Dupa 7 ani de relatie scaldata in sampanie si vacante exotice se naste rodul iubirii lor si mostenitorul imperiului, Nikolaos.
Odata cu trecerea timpului si prabusirea afacerilor, omul de afaceri grec pleaca inapoi in Grecia si o lasa pe Claudia sa aiba grija de fiul lor in Romania.

Aceasta, singura si neconsolata se arunca repede in bratele unui fost iubit, potent om de afaceri si el, care ii satisface dorinta de muzica buna ducand o la Neversea sau in Italia. Dar despre acestea intr un episod viitor. Totusi acesta nu reuseste sa ii satisfaca Claudiei dorinta de sange tanar si proaspat.

Abia aici poveste devine cu adevarat interesanta. Claudia pune ochii chiar pe Alexandru Rus, tanarul si chipesul antrenor de fotbal al fiului ei, pe care il atrage in mrejele ei si il consuma atat pe banchetele din spate ale limuzinelor sotului cat si prin camere de hotel in cantonamentele in care isi ducea copilul.

Toate bune si la locul lor, chiar daca intalnirile Claudiei cu Alexandru alternau cu intalniri cu fostul iubit pana cand povestea de dragoste cu Alexandru devine cunoscuta conducerii clubului Champion.

Deranjant pentru intreaga opinie publica este lipsa totala de reactie a acestora, care si in ziua de astazi il pastreaza pe Alexandru Rus pe postul de antrenor in club