Jurnaliștii italieni au publicat numele tututor victimelor accidentului aviatic din Italia în care a murit omul de afaceri român Dan Petrescu, soția sa și fiul celor doi.

Potrivit Corriere della Sera, în accidentul aviatic a murit Dan Petrescu (68 de ani), soţia acestuia, Dorotea Petrescu Balzat (65 de ani) şi fiul lor, Dan Ştefan Petrescu, (30 de ani).

Sursa citată mai arată că în accident au mai murit Filippo Nascimbene (33 de ani), soția sa, Claire Stephanie Caroline Alexandrescou- fiica comentatorului sportiv Miki Alexandrescu (34 de ani), născută în Franța, și fiul lor, Raphael, născut la Milano, pe 16 ianuarie 2020.

Cine sunt cele opt victime ale accidentului aviatic în care a murit cel mai bogat român. Două familii distruse în urma tragediei

Filippo Nascimbene și soția sa Claire Stephanie Caroline Alexandrescou au murit în accidentul din Italia FOTO Corriere della Sera

De asemenea, în tragedie a murit și Miruna Anca Wanda Lozinschi, născută în 1956, mama lui Claire Stephanie Caroline și totodată bunica lui Rafael. Cea de-a opta victimă a accidentului aviatic din Italia este Julien Brossard (36 de ani), un prieten canadian al lui Dan Ștefan Petrescu.

Un avion cu turiști, model PC cu 12 propulsoare, având 8 persoane la bord s-a prăbușit în zona Via Marignano, lângă terminalul San Donato duminică, 3 octombrie. Aeronava plecase de pe aeroportul privat Linate spre Sardinia și s-a prăbușit la scurt timp după ora 14.00 (ora României) în zona Marignano peste o clădire aflată în curs de renovare.