Ioan Becali (69 de ani) are parte de o perioadă agitată în plan personal. Agentul a fost chemat în instanță de fosta amantă, care îi solicită o sumă amețitoare.

Giovanni Becali a refuzat testul de paternitate

Relația extraconjugală a impresarului ar fi durat trei ani, iar din ea ar fi rezultat un băiat, mai scrie sursa citată. Totuși, Giovanni a refuzat testul de paternitate și a spus răspicat că băiatul nu-i aparține.

Aida Giurumescu(amanta )

Chemat în instanță, lui Ioan Becali nu i s-a dat dreptate. Judecătorii au stabilit executarea silită a impresarului, iar fosta amantă ar fi cerut scoaterea la licitație a unor imobile deținute de acesta în zona Floreasca din București.

Giovanni Becali a povestit ce a trăit în pușcărie

Pe 4 martie 2014, Ioan Becali a fost condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul Transferurilor”. A fost eliberat condiționat pe 14 septembrie 2016.

Ioan Becali,este cel mai important agent de jucători de după 1990, ulterior condamnat pentru diverse ilegalități făcute în fotbal.

„Pușcăria m-a calmat și m-a dus pe picioarele mele. Au crescut și fetele. Fetele mele nu vor să vorbesc despre ele. Dacă tu nu mă întrebi acum… La fel și Gigi. L-au rugat să nu mai vorbească de ele. E greu să ieșim din blocajul ăsta al persoanelor publice. Eu m-am retras, stau în spate, ajut cu ce pot și aia e. Expunerea e un risc, dar mie îmi face plăcere să spun că am avut o viață frumoasă, progresivă”.