Cântăreața Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a solicitat, duminică, salvarea, după ce i s-a făcut rău. Artista a publicat apoi o fotografie cu ea pe targă și a transmis că se simte mai bine.

Loredana Groza s-a simițit rău duminică, motiv pentru care a solicitat o ambulanță.

Aflată chiar pe targă, Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, și-a făcut un selfie, postând apoi imaginea pe rețelele de socializare.

„Feeling better. Thank you for all your care and support. All my love & gratitude x”. („Mă simt mai bine. Vă mulţumesc pentru toagră grija și suportul vostu. Toată dragostea şi recunoştinţa mea”), a scris Loredana Groza în mesajul postat pe Facebook şi pe Instagram.

În ultima perioadă, Loredana Groza, una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, atrage atenția foarte mult pe rețelele de socializare cu noul ei look foarte tineresc.

Loredana Groza a cântat la nunta Simonei Halep


Ultimul eveniment major la care a participat a fost nunta Simonei Halep.

„A fost o noapte magică, absolut minunată a fost atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis. Simona a fost foarte elegantă, foarte frumoasă și super fericită.

Indiferent de vârstă, indiferent de lungimea rochiei, toată lumea s-a simţit foarte bine şi chiar a fost o atmosferă incendiară”, a declarat Loredana Groza la Antena 3.