În vacanța pe care o petrece în Italia, antrenorul român Cosmin Olăroiu, 52 de ani, a căzut pradă hoților. La Milano, Oli a fost deposedat de un ceas de lux prin metoda „îmbrățișarea fatală a fanului care te divinizează”. Potrivit Il Giornale, Olăroiu a fost abordat de o persoană care l-a îmbrățișat brusc. i-a subțilizat obiectul de pe mână, apoi s-a făcut nevăzut pe un scuter.

Potrivit apropiaților tehnicianului, ceasul Richard Mille costă în jur de 600 de mii de euro,facand parte dintr-o serie de doar 4 ceasuri in lume.

Totul s-a întâmplat în câteva secunde, iar Olăroiu, care se afla în compania soției, nici nu și-a dat seama prea bine ce se întâmplă. Când a priceput că i-a fost furat ceasul Richard Mille de la mână, Oli s-a dus la o secție de poliție din Milano și a făcut plângere.
În urmă cu patru ani, Cancan scria că tehnicianul bucureștean poartă un ceas ediție limitată al brandului elvețian de lux, în valoare de circa 180.000 $, oferit în dar de șeicii lui Al Ahli Dubai, club din Emiratele Arabe Unite, acolo unde Olăroiu a antrenat cu rezultate excelente. Conform Il Giornale, nu se cunoaște identitatea hoțului și nici dacă aceasta era un român sau doar „un fan” care l-a recunoscut.