Izolarea din pandemia a distrus multe căsnicii. Soții nu au mai putut pleca la întâlnirile de “afaceri” și atmosfera de casnici nu i-a prins tocmai bine. Altfel, după ce restricțiile au fost ridicate, ușor, ușor, domnii care și-au lăsat de izbeliște amantele, au pornit într-o cursă nebună de recuperare a timpului pierdut. Astfel, s-au produs și greșeli, ajungând să fie prinși în pline fapte.

Curiosul caz al lui Bădălău și Bădănoiu!!!


Vă prezentăm curiosul caz al lui Gabi Bădălău și al mariajului său cu năbădăi, alături de Claudia Pătrășcanu.
Cum punctam mai sus, Atac Persoană a aflat adevăratul motiv al divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu.
Greșeala lui Bădălău a fost una cruntă, de neconceput pentru un Crai, fie el chiar și din Giurgiu. Ce s-a întâmplat atât de grav? Simplu! Soție și mamă, Claudiua Pătrășcanu l-a prins în căminul conjugal pe soțul adulter, Gabi Bădălău în plină acțiune cu amanta sa,cand sotia legitima a cerut ca usa sa ii fie deschisa CRAIUL a refuzat .Mai mult acesta a gonit-o din curtea caminului conjugal pe cantareata cu tot cu copii.

Cine era amanta?

Asta chiar este o noutate în domeniu de știri mondene, dar echipa Atac Persoană are toate detaliile.
Femeia alături de care Gabi Bădălău avea o relație în paralel este nimeni alta decât experimentata, Cristina Bădănoiu.

Exact cum citiți, Bădănoiu și Bădălău, și voi mai credeți în coincidențe. Revenind la întâmplarea în sine și foarte serioasă, se pare că Gabi Bădălău și Cristina Bădănoiu aveau o legătură amoroasă pe ascuns de o bună bucată de vreme. De ce acesta este adevăratul motiv al divorț? Simplu! Claudia Pătrășcanu se pare că ar fi fost dispusă să închidă ochii la escapadele soțului și în ciuda faptului că erau în plin divorț, ar fi fost gata să mai acorde p șansă mariajului de dragul copilului.

INCREDIBIL! Amanta Era martoră la procesul de divorț!


Însă, momentul care a pus capac oricărei fapte de reconciliere a avut un dramatism fără margini. Fosta cântăreață s-ar fi întors acasă în mod neașteptat, așa cum fac mai toate soțiile bănuitoare și i-a prins pe cei doi. Din acel moment, Claudia Pătrășcanu nici nu a mai vrut să audă de vreo împăcare. Culmea! Cristina Bădănoiu, femeia din patul străin sau străina din patul soților ,Cristina Bădănoiu este chair și martor din partea lui Bădălău la procesul de divorț dintre cei doi.

Cine este Cristina Bădănoiu?

MataHari de Romania -CRISTINA BADANOIU


Cristina Bădănoiu are un CV impresionant, din taote unghiurile în care o privești. Angajată în funcții sus-puse de către “prieteni” de larg consum, un exemplu, aceasta a trecut ;I pe la Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), membră în Partidul Ecologist, cochetează nu doar cu politicieni, dar și cu politica. Se spune că are o listă grea de prieteni cu beneficii, care mai de care mai impozant: Remus Truică, Alin Petrache, Amiran Dzanashvili, patronal hotelului Marriot și greul Gabriel Oprea. Se spune că la acel incident teribil în care un polițist și-a pierdut viața pe o motocicletă, în timp ce făcea parte din echipa de antemergători a politicianului, alături de Gabriel Oprea se afla chiar Cristina Bădănoiu. O figură bine înfiptă în cercurile înalte și puternice din România. Și pe această listă și-a făcut loc la loc de cinste și Gabi Bădălău.

Juniorul Bădălău i-ar fi ajuns la inimă Cristinei cu o investiție de 250.000 de euro în casa acesteai de la Snagov. Un târg nici prea, prea, nici foarte, foarte pentru istoricul tinerei aspirante la o viață politică de success.