Europarlamentarul “CORECTITUDINE” a petrecut cu suspectul de luare de mită, Blaga “Buldogul”
Vreme de ani buni, Rareș Bogdan reprezenta “Vocea dreptății” în rândul oameniloe de rând, în mod special a celor care-I priveau emisiunile acide din epoca Realitatea, nu de mult trecută.

Pasul său către scena politică de la pupitrul de prezentator a fost primit initial cu căldură de marea masa de susținători, văzut întocmai ca o voce a celor cărora le prezenta seară de seară diverse acțiuni nelegitime din clasa politică. Nu a trecut mult timp și fostul om de televiziune, actual europarlamentar, Rareș Bogdan, și-a pierdut aura de representant al clasei medii-micii și și-a asumat cu depline funcții postul de politician.

Pe scurt, a intrat în rândul semenilor pe care-i hulea nu cu mult timp în urmă. Ca să ne dăm seama mai exact de acest lucru.

Paparazzi Atacpersoana.ro vă prezintă imagini în EXCLUSIVITATE cu Rareș Bogdan în centrul atenției și un “prieten” de al său, Vasile Blaga. În miezul săptămânii, când toată lumea visează la următorul weekend și totul este tern pe site-urile de știri, paparazzi AtacPersoana.ro au surprins un eveniment cu totul special. Acțiunea se desfășoară undeva la malul mării, stațiunea Mamaia, la cea mai scumpă plajă din zonă.

Exclusiv ||video Paparazzi Atac

Vasile Blaga, alias “Buldogul”, nimeni altul de cât fostul șef PNL, a sunat adunarea la localul de fițe unde a dat un șpriț corespunzător pentru ziua sa. Invitați de seamă, numai unul și unul, toți din aripa tânără a partidului, cel mai probabil, cea pro Orban.
Însă, sărbătoritul a ales să și-l țină aproape pe Rareș Bogdan, alături de care a petrecut majoritatea timpului cu dialoguri energice între gurile de șpriț.

Anchetă GOOGLE, verdict: Ipocrizie!

Facem o mica paranteză și dăm o simplă căutare pe motorul de căutare GOOGLE: Vasile Blaga. Descoperim, “Dosarul de trafic de influență al lui Vasile Blaga se rejudecă de la zero.”. Apoi, ceva mai jos apare: “Lovitură pentru Vasile Blaga. Dosarul privind finanţarea ilegală a campaniei PDL se rejudecă.
Potrivit rechizitoriului, Pinalti a recunoscut că a intermediat partea cea mai consistentă, de 500.000 de euro, din mita totală de 700.000 de euro pe care ar fi primit-o Blaga ca să îl ajute pe Berdilă de la Romsys să câștige contracte IT cu Transelectrica și Transgaz. ”Urmează întreabrea: Ce caută apărătorul dreptății și cel mai mare dușman al politicienilor cu dosare penale, alături de un specimen de rasă pură din fenomen.

Rares bogdan :Singurul gest normal de la PNL ar fi ca Gorghiu și Blaga să-și dea demisia.

Rareș Bogdan, că despre europarlamentarul PNL este vorba, cel care se bate cu pumnul în piept pentru o clasă politică curată, să petreacă alături de un “vulpoi” bătrân din garda veche la un șpriț de vară, până în seară. Nepotrivirile, ironia sau poate mai degrabă umorul negru continuă. La o altă simplă căutare în arhiva declarațiilor din trecut, în urmă cu cinci ani, cel mai cunoscut prezentator tv de la acea vreme, același Rareș Bogdan, spunea următoarele, fix despre tovarășul său de pahar: “Singurul gest normal de la PNL ar fi ca Gorghiu și Blaga să-și dea demisia. După ce și-au bătut joc de Bușoi, Orban și Munteanu, au ajuns la a-l alege pe dl. Predoiu, o persoană onorabilă, dar pe care puteau să-l aleagă încă de acum șase luni de zile. Dovedesc că PNL este o coșmelie, nu o constucție”, a declarat Rareș Bogdan, la Realitatea TV. Pe semne că întreg spectacolul petrecut pe sticlă este doar pentru privitori și atât, în culise se dă drumul la șampanie.

Vârsta își spune cuvântul


Paparazzi AtacPersoana.ro au surprins pas cu pas întreaga seară. Grupul de PNL-iști a ținut la etichetă și s-a întreținut pe șampanii fine, nota ridicându-se ușor de 10 mii de euro. Chiar dacă invitații au fost din aripa tânără a PNL-ului, tonul și ritmul seratei l-au dat greii, Vasile Blaga și Rareș Bogdan. Astfel, șampania a fost adusă în liniște, cu cu artificii, nu cu roaba, nu tu pe melodia din Game of Thrones sau Liga Campionilor, pe ritm de pian, în surdină. De dansat nu s-a pus problema. Pe scurt, seara a fost presărată cu dialoguri pe teme politice și șoapte la ureche. În niciun caz gingașe pentru că se petreceau între domnii prezenți, dar ca și sistem de apărare pentru informațiile mai importante sau poate atacurile pentru aripa Cîțu, să nu cumva să se audă „înJur”.

Unde erau vremurile când Blaga făcea spectacol la Saint Tropez?!

Unde erau vremurile când Blaga făcea spectacol la Saint Tropez?!
Să vedem “Buldogul” cum stropește în jur cu șampania precum greii la Mykonos. Vremuri trecute, apuse, acum șampania răsuflă prin pahare, ce risipă! Vârsta și-a spus cuvântul și ritmul distracțiilor este preponderant pe dialog, discuții și poate o glumă “penelistă”.