Elvis Pian, fratele lui Florin Mototolea, zis și Emi Pian, ucis după o partidă de barbut, în vara anului trecut, a fost prins şi reţinut de Poliţie, noaptea trecută, la Feteşti, pe Autostrada Soarelui.

Fratele lui Emi Pian, fostul lider al clanului Duduianu, a fost reținut într-un dosar de şantaj şi furt. Elvis Pian ar fi fost implicat în furtul unui autoturism, l-ar fi contactat pe proprietar şi i-ar fi promis că, în schimbul unor sume de bani, îi va convinge pe hoţi să îi înapoieze maşina.

„Astăzi, 08.07.2021, Serviciul Furturi Auto, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a pus în aplicare 5 mandate de percheziție domiciliară și mai multe mandate de aducere pe raza municipiului București și în județul Ilfov, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului.

În fapt, in luna mai, o persoană a sesizat dispariția autoturismului, parcat pe o stradă din sectorul 1. Ulterior, persoana vătămată, ar fi fost contactată de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani, vor determina persoanele care au sustras autoturismul să îl înapoieze. Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și o armă neletală, supusă autorizării, pentru care nu deține permis. Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto”, se arată într-o informare a Poliției.