Momente incredibile au avut loc la conferința liberalilor din Sectorul 4. Competiția dintre Florin Cîțu și Ludovic Orban trece la un nou nivel. Actualul președinte al PNL a fost îmbrâncit de bodyguarzii susținătorilor premierului. 

Concurenta dintre Ludovic Orban si Florin Cîtu contra-candidatul celui dintâi la șefia PNL, trece la un alt nivel. La conferința de alegeri interne de la filiala liberalilor din sectoral 4 București, Ludovic Orban ar fi fost împins  de bodyguarzii aflați la fața locului. Agenții de pază ar fi fost aduși de către susținătorii lui Florin Cîțu.

Bodyguarzii, invitați la conferință

La conferința liberalilor au participat și politicieni din afara Capitalei: Rareș Bogdan, Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Dan Vâlceanu, Alina Gorghiu, Robert Sighiartău, Lucian Bode și alții.

Alături de aceștia s-ai aflat pe lists de invitati si bodtguarzi care, probabil, aveau în sarcină să-l păzească pe Florin Cîțu. Altfel, prezența lor la fața locului rămâne sub semnul întrebării. Agenții erau de la firma BGS.

Orban, împins cu violență de bodyguarzi

În timpul conferinței însă, evenimentele au luat o întorsătură neașteptată. Ludovic Orban, președinte al PNL, a fost împins cu violență de către bodyguarzii aflați la fața locului, aduși la conferință de susținătorii lui Florin Cîțu, în special de Pavel Popescu, președintele PNL Sectorul 4.

”Un bodyguard de la firma adusă de Pavel l-a îmbrâncit pe Orban pentru că a primit ordin să nu lase pe nimeni pe scenă”, au susținut mai mulți liberali pentru sursa citată.

Premierul Florin Cîţu şi preşedintele PNL, Ludovic Orban, au luat parte, marţi, la alegerile din cadrul PNL Sector 4. Florin Cîţu și-a exprimat susţinerea pentru Pavel Popescu, în timp ce Ludovic Orban a transmis că-i susţine pe toţi membrii filialei care au obţinut rezultate. ”PNL trebuie să aibă la fiecare sector un candidat membru al PNL. Asta nu se întâmplă peste noapte”, a afirmat Florin Cîţu. Ludovic Orban le-a cerut liberalilor să voteze ”ce este corect, firesc, normal şi spre binele PNL”.

După numărarea voturilor, câștigător a ieșit omul lui Cîțu, Pavel Popescu.