După mai multe luni în care s-au certat, războiul din familia Clejanilor pare că a luat sfârșit. Fulgy a postat, pe contul său de Youtube, un video prin care își cere scuze tututor celor cărora le-a greșit.

Pentru început, Fulgy recunoaște că s-a drogat și a fost internat în spital, apoi a mințit în legătură cu asta, în timpul unei emisiuni televizate.

„În primul rând îmi cer scuze public părinților mei și regret pentru faptul că în trecut am fost la un mic pas de a le lua viață în urmă cu ceva timp din cauza consumului meu abuziv de droguri din vremea respectivă, atunci când am fost internat pentru prima oară la spital, ajutat de familia mea deși eu le-am greșit, ei tot m-au iubit, m-au ajutat și m-au sprijinit.

Aș vrea să îmi cer scuze tot în mod public întregii națiuni românești pentru că am mințit, negat că nu sunt drogat într-o emisiune televizată la care am participat în trecut”, le spune Fulgy fanilor.

Mesajul pentru fosta lui iubită și Dumnezeu

În continuare, Fulgy îi transmite un mesaj fostei sale iubite, care a avut și ea de suferit de pe urma consumului lui de droguri.

„Aș vrea să îmi cer scuze fostei mele partenere de viață pentru că a pierdut un animăluț scump, inofensiv și drag (pisica) tot din cauza consumului meu abuziv de droguri într-un scurt moment de nervi, fără discernământ din cauza nenorocitelor de droguri”, se mai arată în textul de pe Youtube.

La final, băiatul Clejanilor îi adresează un mesaj lui Dumnezeu prin care îi mulțumește că l-a sprijinit în aceste momente grele ale vieții sale și promite că va lupta cu depedența de droguri.

„Iar nu în ultimul rând, aș vrea să îmi cer iertare în față lui Dumnezeu că am păcătuit și să îi mulțumesc că m-a adus pe drumul cel bun cu ajutorul iubirii familiei mele dragi și surorii mele scumpe. Rog toată România că această să fie singură știre care o să apară și să nu îmi mai implicați familia și numele lor în trecutul meu negru și regretabil.

Pe final aș vrea să promit că voi lupta toată viață mea cu această boală a secolului XXI “Drogurile” și că voi fi un exemplu de urmat prin lucrurile frumoase pe care urmează să le fac, arăt, spun, demonstrez”.