Un martor cheie a fost de fata la dialogul incredibil intre Anamaria Prodan si doi paparazzi. Unul dintre paparazzi a iesit destul de sifonat. Detalii exclusive..

In urma cu cateva zile, un eveniment uluitor s-a petrecut langa o terasa din zona Herastrau.


Un martor la cele intamplate ne-a povestit cu lux de amanunte scandalul unde a fost protagonista, Anamaria Prodan si doi presupusi paparazzi. Martorul cheie a scris pe adresa online a redactiei AtacPersoana.ro cum Anamaria Prodan ar fi ,,atins” chiar pe unul dintre paparazzi care i-au pus intrebari delicate despre situatia conjugala.

Anamaria ar fi poposit la terasa cu pricina la bordul unui bolid de sute de mii de euro, cu motorul turat la maxim. Conform martorului, agenta de fotbalisti se indrepta catre zona de mese cand in drumul sau a dat de doi paparazzi.

Ce a urmat este de domeniul scenariilor de film, iar Atac Persoana transmite in Exclusivitate, poate cel mai pestrit dialog, aparut vreodata in presa scrisa.
Paparazzi: Ana unde este sotul tau?
Anamaria Prodan: Pentru voi sunt doamna Anamaria Prodan Reghecampf. Data viitoare nu mai repet. Sotul meu este plecat cu treaba. Pentru ce intrebati? Va mai pot ajuta cu ceva?
Paparazzi: Ii cunoasteti amantele sotului dumneavoastra?
La auzul acestei intrebari, Anamaria Prodan si-a schimbat total atitudinea conform martorului prezent. Din zambetul pe care il avea, mina I s-a transfomat teribil si calmul I s-a transformat in furie si cuvinte apasate puternic.

Nu are nevoie de amante, caci eu fac cat 2000000 de femei


Anamaria Prodan: Sotul meu este prea mare barbat, este numarul 1 cu mult peste tot ce s-a nascut in Romania. Nu are nevoie de amante, caci eu fac cat 2000000 de femei. Intelegi? Sunt cameleon. Sunt ce vreau la secunda. Bani? Pentru ce? Mars la munca! Sotul meu face bani pentru cei 4 copii nu pentru postituate. Este atat de mare puternic si destept incat toate prostituatele la un loc daca fac zid el trece prin acel zid fara sa se clinteasca. Ati inteles?
Paparazzi: Ati auzit ca le-a luat case masini, le-a construit saloane. E dependent de acest gen de femei? Le tineti minte pe toate? Gigi Becali l-a facut de ras.

După ce i a aplicat un croșeu in plină figura jurnalistul s a prăbușit . Lumea de la terasa s a panicat. Ospătarii au chemat poliția. Mașina poliției a ajuns in câteva minute Anamaria relaxata a Vb cu ei . Când oamenii legii s au apropiat colegul paparazzo a vrut sa vorbeasca cu acestia insă Prodan l a luat strâns de gât si a răspuns in locul lui, “ nimic nu s a întâmplat”.Glumeam cu el si din gluma am lovit puțin mai tare “ l a întrebat tot ea pe coleg si uluit a zis si el la fel. Poliția a plecat. Lumea a privit spectacolul si cateva persoane aflate la o masa ,au aplaudat iar Prodanca le-a zambit .

Înainte sa între pe terasa a întors capul si le a transmis celor 2 jurnaliști “ de azi înainte o sa va arat ca bătaie doare si va iau de la primul pana la ultimul la omor pana va scot din cap acest subiect.

ANP :Cand iese domnul apar toate ca ciupercile după ploaie. Se cearta ca la USA cortului care sa il ia in primire. Stau liniștita ca la final de săptămâna toate primesc cate ceva căci sotul meu deține porecla cea mai șmecheră ,o stiti?


Conform martorului cheie, imediat ce a auzit spusele acestora, Anamaria Prodan a uitat de orice urma de bunavointa si s-a napustit peste presupusul paparazzo care a pus intrebarea deranjanta pentru agenta de fotbalisti. Acelasi martor spune ca sexy-impresara i-ar fi aplicat acestuia un procedeu “a la Cartè”, moment finalizat cu un paparazzo destul de sifonat, in boschetii din zona. Aceasta si-a revenit in scurt timp si a afisat din nou zambetul de la inceputul discutiei .

Acelasi martor spune ca sexy-impresara i-ar fi aplicat acestuia un procedeu ,,a la Cartè”,croseu de dreapta..

Cand sotul meu o sa dea bani tarfelor pentru sex , o sa le ia case si masini sau o sa le deschida afaceri, inseamna ca Gigi Becali e pe moarte.


Anamaria Prodan: Cand sotul meu o sa dea bani tarfelor pentru sex , o sa le ia case si masini sau o sa le deschida afaceri, inseamna ca Gigi Becali e pe moarte. Daca le tin minte? Nu uit nicioodata si nu inchid ochii pana nu indrept raul. Dar nu stiu de nicio amanta. El s-ar supara mai mult decat mine sa auda asa ceva. Cand vreodata in familia mea au patruns prostituate?
La plecare, Anamaria Prodan le-ar fi trimis bezele celor doi paparazzi, le-a zambit ca si cum nimic nu s-a intamplat constinuandu-si drumul catre terasa.

Contacta de redactia ATACPERSOANA.ro Ana Maria Prodan a raspuns sec, ,,daca nu va potoliti o sa vina si randul vostru,va rup pe genunchi..!!??

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la adresa de mail contact@atacpersoana.ro să ne sune la numarul 0878731031 sau să ne scrie direct pe WhatsApp.