Senatorul USR PLUS Sergiu Cosmin Vlad, chestor al Senatului, pus de Ludovic Orban să o scoată din sala de plen, marți, pe Diana Șoșoacă, din cauză că aceasta îl urmărea pe premierul Cîțu cu un sac pentru cadavre, a declarat că senatoarea independentă l-a agresat fizic. 

Între cei doi a existat un schimb de replici în timp ce erau în anticamera sălii de plen, jurnaliștii aflați pe holul Parlamentului putând auzi prin ușă țipetele Dianei Șoșoacă. 

Diana Șoșoacă: Dați-vă la o parte!

Sergiu Cosmin Vlad: Să nu puneți mîna pe mine, mi-ați pus mîna pe gură! Foloșiți violența fizică! De aia sunteți la al treilea divorț!

Șoșoacă: Ia, hai! Îți dai sseama ce ai făcut acuma, în live. Săracul, o să rămâneți gravid…

Sergiu Cosmin Vlad a povestit ulterior cum a fost agresat de senatoare: „Fizic am fost agresat. M-a prins de față. Era pe live-ul ei, filma, în timp ce m-a prins de față și de nas. Fizic m-a agresat. Mi-a spus dă-mi sacul. I-am zis dar luați-l. I-am zis că la așa agresiuni fizice nu mă mir că e la al treilea divorț”

„M-a prins de nas și mi-a zis dă-mi sacul de acolo. Eu sunt chestor, eu trebuie să asigur ordinea în sala de plen. Mă gândesc să îi fac plângere penală, pentru că este o agresiune fizică”, a spus senatorul USR PLUS.