În plin scandal al gunoaielor, primarul Sexctorului 1, Clotilde Armand, face orice ca să atragă atenția opiniei publice, care să vadă în ea o victimă a sistemului mafiot.

Miercuri, în timp ce mergea la sediul primăriei, Clotilde Armand a sunat la poliție, spunând că, la o intersecție de pe Bulevardul Mihalache din Capitală, cineva i-a bătut în geam. Numai că informația a ajuns în spațiul public că ar fi fost agresată la semafor.

Adevărul este, potrivit surselor AtacPersoana.ro că acel apel la 112 a existat, numai că primărița a spus polițistului de la celălalt capăt al firului că cineva i-a bătut în geam și că doar vrea să aducă la cunoștința autorităților acest lucru.

Clotilde Armand nu a depus plângere nici până joi seară și nici nu ar dori să facă acest lucru.

Ca urmare, neexistând un dosar penal în acest caz, polițiștii nu au putut demara verificări pentru a afla dacă acest incident s-a întâmplat. Pe de altă parte, unele surse vorbesc despre faptul că agresiunea nici n-ar fi existat, că poliția locală, aflată în subordinea primăriței, ar fi vizionat imaginile din zonă și nu ar fi descoperit că s-a întâmplat ceva pe traseul de deplasare al lui Clotilde Armand.