Daca mai avea cineva dubii cu privire la nivelul de competență al „oamenilor noi” – odioasă sintagmă din ideologia revoluționară a marxism-leninismului – atunci probabil că „singurul bebeluș alb” (cum s-a autodefinit individa care a ajuns să conducă primăria Sectorului 1) e un exemplu concludent.
Aflată într-un război personal cu operatorul de salubritate, acest personaj sacrifică locuitorii sectorului, care sunt deja îngropați în gunoaie.

Dincolo de dificultățile de exprimare în limba română, de declarațiile isterice, de râsul și schimonoselile aproape de patologie, „edila” alogenă nu își respectă deloc atribuțiile prevăzute de lege.

Conform art. 155 din Codul administrativ, primarul „coordonează realizarea serviciilor publice de interes local, prin intermediul aparatului de specialitate sau prin intermediul organismelor prestatoare de servicii publice și de utilitate publică de interes local”.

Văzând pozele atașate, are cineva senzația că această individă a coordonat ceva?

Iar întrebarea este dacă organele abilitate se vor autosesiza cu privire la neîndeplinirea atribuțiilor de către acest accident al administrației locale.

Nu de alta, dar nici măcar pe naivii care sperau la o administrație „europeană” nu cred că îi interesează disputele și mizele războiului cu Romprest. Oamenii sunt sătui de mizerie și de focarele de infecție.

Chiar și cei păcăliți de minciunile de campanie ale lui Iohannis, Orban, Cîțu, Barna, Nicușor Dan, Violeta Alexandru au dreptul la o viață fără șobolani, căpușe, țânțari și munți de gunoaie!

La fel cum firesc ar fi ca personajele înșirate mai sus să se apuce de curățenie în Sectorul 1, doar ei au cauționat moral impostura și incompetența pe care le constatăm azi.