Cunoscută în lumea bună a Capitalei drept “Regina petrecerilor” sau “Paris Hilton de România”, rafinata Lexy a organizat, cu ocazia zilei de naștere, o petrecere faraonică, într-un local de lux aflat pe malul Lacului Herăstrău. Adrian Minune a fost cel responsabil cu voia bună, artistul oferind un show unic, “gustat” din plin de sărbătorită și de invitații ei. De la chef nu a lipsit Alexandru Pițurcă, care și-a lăsat soția acasă, pe superba Cristina ICH.

Lexy, pe numele său real Alexandra, este una dintre cele mai remarcate prezențe din lumea bună. În ultimii ani, s-a evidențiat gratie petrecerilor de lux la care a participat, indiferent dacă acestea au avut loc în localurile din Capitală sau în cele de la Paris, Cannes, Miami, Dubai și Ibiza. Miercuri seară, “Paris Hilton de România” a avut o apariție de senzație  în București. Motivul a fost bine întemeiat, din moment ce își serba ziua de naștere. A ales, o terasa de manele La Brasserie, din Herăstrău.

Adrian Minune, show unic în local

La petrecere, Lexy și-a invitat prietenii și a rezultat un show de zile mari pe care, cu siguranță, cei prezenți nu-l vor uita prea curând. Adrian Minune a susținut o reprezentație fabuloasă, care a ridicat în picioare pe toată lumea aflată în local. “Paris Hilton de România” și-a onorat apropiații cu băuturi fine și preparate alese. Șampania a fost, însă, la putere, cei prezenți sorbind pahar după pahar. “Regina petrecerilor” a fost, inevitabil, în centrul atenției. Invitații nu au ratat ocazia să se fotografieze cu sărbătorita, care a radiat de fericire în restaurant.

Invitații, pe rând, au dat dedicație după dedicație pentru Lexy. Nu s-au folosit lei, ci euro, pe care manelistul i-a băgat atent în buzunar, după ce a mulțumit pe toată lumea. O urare pentru sărbătorită a pornit de la 50 de euro și a ajuns până la 200. O nimica toată, însă, pentru cei care au ales să fie alături de “Regina petrecerilor” într-unul dintre cele mai importante momente ale vieții.

Ar mai fi de precizat că la petrecere au luat parte printre altii ,Andrei Barbu și Alexandru Pițurcă, cei doi fiind foarte buni prieteni al blondinei Lexy. Ex-fotbalistul s-a simțit perfect și nu a ratat ocazia, la rândul lui, să apară în câteva cadre cu “Paris Hilton de România”.

Cheful faraonic din local s-a încheiat la miezul nopții, când Lexy, fiica businessmanului Nicu Ghinea (afaceri în imobiliare), și invitații s-au retras în altă parte, pentru a continua distracția. Bineînețeles, cu Adrian Minune după ei.