Jurnalistul Victor Ciutacu critică atitudinea persoanelor publice care nu vor să observe faptul că viața în București nu e mai bună de când Nicusor Dan a preluat Primăria.

Va mai hraniti din lesul Dancilei, cat sa nu muriti de foame

„Influencerilor, in Bucuresti se circula mai rau ca pe vremea lu’ Firea, se respira mai greu ca pe vremea lu’ Firea, se traieste mai rau si mai salbatic ca pe vremea lu’ Firea, da’ toti taceti ca cacatii-n tufe. E o liniste asurzitoare pe aici. Va mai hraniti din lesul Dancilei, cat sa nu muriti de foame. Daca nu sunteti chiar toti plecati pe spaga in Egipt – ca aia mai smecheri au prins Dubai, Maldive, hai, Zanzibar – inseamna ca nu aveti buget de cheltuit sa-l injurati pe Nicusor. Si ciubucariti la foc moale, cat sa nu vi se usuce matele de foame, de regula din Iflov, pe spatele alora care traiesc, muncesc si platesc impozite in Bucuresti.

Orasul ala de care ati fugit prin noile paradisuri ecologiste, dar caruia aveti pretentia sa-i impuneti administratorii si regulile”, a spus Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.