Vestea despre întâlnirea neprogramată ar fi ajuns și la urechile lui Gabi Bădălău, care, la 10 minute după ce a aflat că cei doi s-au intersectat într-un local de lux din Capitală, a venit „săgeată” să o ia pe divă de la „locul faptei”.Bianca Drăgușanu se află într-o relație complicată cu fiul ex-ministrului Niculae Bădălău, de care s-a despărțit recent. Potrivit unor surse apropiate cuplului, blonda i-a înmânat cheile de la apartament, iar afaceristul s-a refugiat în sânul familiei, în casa Claudiei Pătrășcanu, weekend-ul trecut, cu cei doi copii.

Gabi Badalau econștient că dacă Bianca și Alex se întâlnesc față în față nu vor rezista prea mult fără să ajungă împreună”

După cearta dintre cei doi îndrăgostiți, diva showbiz-ului ar fi avut o discuție scurtă la telefon cu nimeni altul decât burlacul Alex Bodi, ieșit proaspăt din arest la domiciliu direct în Lamborghini și șampanii de zeci de mii de euro, dar și în compania unor femei una și una. În doar aproape două săptămâni, Alex Bodi ar fi avut parte de momente memorabile cu unele dintre cele mai frumoase femei ale Bucureștiului.

O legătură greu de explicat

Toate bune și frumoase, dar lui Bodi i-ar bate, bate inima, pentru Bianca, cum spunea și Liviu Vârciu în celebra piesă în anii ’90. Pentru că, oricâte femei ar avea milionarul, Bianca Drăgușanu ar fi de neînlocuit în inima neînsetatului burlac, motiv pentru care cei doi ar avea o conexiune puternică, una care se simte și de la mii de kilometri. 

Așa se face că afaceristul ar fi avut o cădere de tensiune sâmbătă, iar, ulterior, Bianca a apărut pe TikTok cum făcea vrăji, bineînțeles, totul în glumă. Finul celor doi foști soți, Horia Vlădescu, le-ar fi făcut legătura prin telefon, iar cei doi au avut o conversație scurtă despre cum Bianca ar fi responsabilă pentru starea milionarului, mai în glumă, mai în serios.

Cum au dat nas în nas

La scurt timp după această discuție, diva showbiz-ului și „bărbatul fatal” al Capitalei au dat nas în nas într-un restaurant de lux din zona de Nord a Capitalei. Alex Bodi se afla cu Horia Vlădescu, iar ex-prezentatoarea TV l-a sunat pe acesta din urmă. După care a fost chemată în locul unde prietenul ei se afla, fără ca acesta să-i spună că alături de el este și Alex Bodi. Afaceristul ar fi insistat să i se transmită Biancăi că el se află acolo, pentru a nu crea confuzii.

Cu toate acestea, finul celor doi nu s-a ținut de cuvânt, iar diva a ajuns la „It Cucina”, în Herăstrău, unde ar fi „înghețat” în momentul în care a aflat că Bodi se afla la aceeași masă. Reacția divei ar fi fost unică: „Nu pot merge acolo, acolo este fostul meu soț”

Mare i-ar fi fost mirarea și lui Alex Bodi, care, la scurt timp după venirea blondei, ar fi reacționat elegant. „Nu vreau ca Bia să se simtă prost, așa că voi pleca eu. Cel mai bine este așa pentru amândoi”, ar fi spus milionarul, care, după ce a ajuns în parcare, a dat ochii cu fosta soție și, preț de câteva secunde, s-ar fi privit intens. 

Gabi Bădălău a ajuns de urgență în Herăstrău

Informat că fosta/actuala (?) iubită este în același loc cu Alex Bodi, Gabi Bădălău ar fi ajuns în doar 10 minute în zona Nordului, de unde a luat-o rapid pe divă cu el în mașină, fără prea multe discuții. Bianca Drăgușanu ar fi plecat val-vârtej, lăsându-și mașina în fața locației de lux, unde trebuia să ia masa cu Horia Vlădescu și soția acestuia.

„Gabi a venit în ideea în care să discute cu Bianca despre certurile lor, despărțirea care se întâmplase în urmă cu câteva zile, dar și pentru că a fost rapid informat că diva se flă în același loc cu Bodi. El e conștient că dacă Bianca și Alex se întâlnesc față în față nu vor rezista prea mult fără să ajungă împreună”, a mai declarat o sursă din anturajul celor trei.